Crash Bandicoot 4 - a Flashback-pályákról

  • Írta: szlav
  • 2020. augusztus 28.
  • Videó
Link másolása
Szegény Crash sajnos elveszett valahol Kölnben, de a Gamescom műsora így is megy tovább - ezúttal a Crash Bandicoot 4: It's About Time különleges kihívást ígérő Flashback Tape-jeiről esett szó.

Szerencsétlen Crashnek senki nem szólt arról, hogy idén elmarad a Gamescom élő expója, így a ruganyos lábú bandikut még mindig Köln üresen kongó csarnokait járja. Annyi baj legyen, Geoff Keighley ennek ellenére is szóra bírta a játék egyik fejlesztőjét, hogy meséljen az új epizód egyik különlegességéről.

A beszélgetés során a Flashback Tape nevezetű gyűjthető tárgyakról esett szó, amelyeket a hagyományos szinteken találhatunk meg. Ha halál nélkül megtartjuk ezeket a kazettákat, akkor elérhetővé válnak a hozzájuk tartozó kihívások, amelyek a játékszéria idővonala elé repítenek bennünket vissza, egy olyan korba, amikor még Dr. Cortex és Crash egy csapatot alkottak.

A Crash Bandicoot 4: it's About Time október 2-án érkezik PlayStation 4-re és Xbox One-ra, annyiban pedig biztosak lehetünk, hogy a játék később Xbox Series X-en is játszható lesz.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...