Elhunyt Chadwick Boseman

  • Írta: Baloo
  • 2020. augusztus 29.
  • Gyászhír
Link másolása
Szomorú hírrel indult a hétvége, ugyanis meghalt a 43 éves Chadwick Boseman, akit a legtöbben a Fekete Párduc sztárjaként ismerhettünk. A fiatal színész vastagbélrákkal küzdött.

Az 1976. november 29-én született Chadwick Bosemant a 2016-ban bemutatkozott Amerika Kapitány: Polgárháborúban ismerhette meg egy szélesebb közönség, mint T'Challa, azaz a Fekete Párduc. Az élet kegyetlen fintora, hogy pont ugyanebben az évben diagnosztizáltak a színésznél harmadik stádiumú vastagbélrákot.

Boseman hiába esett át több kemoterápiás kezelésen és számos műtéten is ezután, rendületlenül dolgozott tovább. Idén azonban a rák még rosszabbra fordult, és átlépett a negyedik stádiumába, ami ellen a sztár már kénytelen volt feladni a harcot. Augusztus 28-án, azaz a tegnapi nap folyamán az otthonában, családja körében belehalt a betegség szövődményeibe.

Nyugodjon békében.

45.
45.
godach
Amúgy, idézek tőled ami az első hsz-ed volt:
Josi21 ma, 18:40
Teljesen mindegy milyen színű a bőre... Emberként sokat tett az asztalra !

Aztán:
Josi21
ma, 19:58
válasz erre
Ott max Polgár háborúk vannak, nagy USA hány országot tett tönkre ?


Josi21
ma, 20:29
válasz erre
Ők, az Oroszok még sok Európai ország csak szimplán beteg. ;)

Josi21
ma, 20:43
válasz erre
Sajnos fehér gyerekek ölnek... Még mielőtt jönne, hogy ez mind fekete.

Olvasd el a hozzászólásaidat komám és gondolkozz el, miért nem tudja a normális ember komolyan venni az érveidet. (Inkább komment, mert ez nem érv)
44.
44.
godach
#35: "Az afrikai gyerek azért öl, mert a törzsét egy másik ölte meg ak 47-el"
Tökéletes érv. Máris értem a miértet.
Hihetetlen, hogy lassan rád is csúnyát kell mondanom. Azt hittem értelmesebb vagy és normális érvekkel jössz... de ez a Jani visszaütött tehát nem hibázott szöveg nekem nem jön be, bocsi.
42.
42.
Josi21
Sajnos fehér gyerekek ölnek... Még mielőtt jönne, hogy ez mind fekete.
41.
41.
Josi21
Ez igaz annó 3 tag halt meg egy törzsből most az összes. Amerikában pl egy keresztény diák hány társát öli meg egy vérengzés alatt, mindezt egymaga teszi, keresztény mivolta ellenére.
39.
39.
Josi21
További jó eszmecserét, tényleg nem offolok tovább.
38.
38.
Josi21
További jó eszmecserét, tényleg nem offolok tovább.
37.
37.
Josi21
Élj kint pár hónapot, a világ legboldogabb emberei pedig sokunknak semmi sem jut. Itteni átlag életet fel sem fogják fogni, ami neked átlag neki álom.
36.
36.
Josi21
Ők, az Oroszok még sok Európai ország csak szimplán beteg. ;)
35.
35.
Josi21
Na akkor felvilágosítalak... Az afrikai gyerek azért öl, mert a törzsét egy másik ölte meg ak 47-el... Amit nem a fa tövében talált, hanem nagy nyugati civilizációk küldtek " ajándékba " mindazért, hogy fenntartsák a kb 50 éve fennálló népirtást... Az Amerika nem azért öl. ;)
33.
33.
godach
#27: Nem jártam. Az internet, tv, filmek, könyvek, bulvárlapok sokaságából próbálok csak kialakítani egy világképet. Nem egyetemes igazság amit mondok, csupán az én "egyszerű egyénemnek" a véleménye.
Nem szeretném osztani az észt, elnézést ha úgy jött le.
Ha nagyon földhivatalosan akarok fogalmazni, akkor úgy próbálok véleményt nyilvánítani, hogy azokra az információkra támaszkodom, amik épp elérnek a médiában."
Ha a haverom lennél akkor annyit mondanék, hogy "szthallottam basz+". De mivel nem vagyunk, így fentebb, részletesebben leírtam miért ez a véleményem.
32.
32.
godach
#28: Én nem akarom védeni, soha nem is tettem az USA-t.
Erre próbáltam célozni, hogy ott rendeltetésszerűen használják a lőfegyvert (katonaságban) és parancsot követnek. Az, hogy olyan parancsot ami szembe megy mindennel, már nem az Ő hibájuk, hisz ők csak végzik a kötelességeiket.
Ellenben Afrika ahol már fegyvert kap az a gyerek is, aki még kibiztosítani sem tudja de "számára" jó célért harcol----na, ha engednék.
Igazából, nem lehet igazságot tenni és én sem tudok, számomra inkább idegesítőbb hogy ezt megpróbálja más, teljesen átlagember megtenni.
28.
28.
Josi21
Ott max Polgár háborúk vannak, nagy USA hány országot tett tönkre ?
27.
27.
Josi21
#24: Igen ebben maximálisan igazad van. Afrika gyerek semmiről sem tehet, mivel gyerek, USA katona tehetne de félre van vezetve ? Jártál már Afrikában, hogy ingyen osztod az észt az ottani társadalomról ? Én már igen, meg a túloldalon is... ;)
23.
23.
Josi21
#22: Nem akarom szétoffolni a témát... Zárom soraim. Ne itt tegyük.
22.
22.
Josi21
Neked szimpatikus a jelenlegi ? Nekem 2 éve elegem lett, most boldogan élek, kicsit messzebb Norvégiában.
21.
21.
Josi21
#19: Nem az átlag Magyar embert értem ez alatt, inkább a vezetést. ;)
19.
19.
godach
#18: Szerintem meredek ezt "csak a magyarokra" fogni. Alapjában véve betegek az emberek és tiszteletlenek.
Pont tegnap hozódott fel a vallás, amit nem gyakorlok és nem hiszek benne de nagyjából értem, hogy mire volt jó míg "kötelező" volt.
18.
18.
Josi21
Szólásszabadság jó ötlet, ha nem lehetne leírni amit szeretnénk itt se lenne írásunk. ;) Magyar viszonyokra inkább nem írok semmit, jót úgy sem tudok, plussz nem ott élek.
17.
17.
godach
#16: Pontosan. Én sosem szerettem Vajnát, de nem is volt gondom vele. Ami engem nem érdekel, az szelektálom.
Viszont Rubint Réka is kapja az ívet egy éve, Norbi hülyesége miatt amit szerintem nem érdemel meg.
Aki vagy akik eredményt értek el, szerintem minden emberrel együtt jogosultak a tiszteletre. Van aki csak főz otthon és normálisan felnevel egy vagy több gyereket és van aki filmben szerepel. Aki nem adja fel és még hozzá is tud tenni a jövőhöz az bár kritikát érdemel, kocsmai stílust nem.
Nézegetem a képeket az Operatív törzsről is és a mémeket is. El vagyok hülve (még ha nekem sem szimpatikus amit mondanak) hogy milyen stílust megengednek az emberek maguknak.

És ilyenkor gondolkozom el, hogy vajon tényleg jó ötlet e a szólásszabadság vagy a demokrácia. Bármennyire kiábrándító a válaszom, nem mindig vagyok biztos benne hogy igen.
16.
16.
Josi21
Teljesen mindegy milyen színű a bőre... Emberként sokat tett az asztalra !
15.
15.
Josi21
#14: Nézz utánna milyen életutat járt be... Mint SLi is írta nem a Fekete Párduc volt a legnagyobb alakítása, de igazán ott futott be, aztán még jó pár évig betegen játszott. Utánna kell csinálni. ;)
14.
14.
Extol
#12: Én andi vajnánál voltam így ^^
Van akiért nem kár, ez esetben az.

Párducos filmet nem láttam mert én se vagyok szuperhős fan, annyit hallottam hogy Szaúd Arábiában ezt a filmet mutatták be először azután hogy nyithattak mozik az országban. Kíváncsi vagyok hogy hatott a nézőkre a nyugati őrület, érdekes... Talán valami tartalmasabbal kellett volna kezdeni
13.
13.
SLi
#10: A 42-es, Get on Up, Marshall, Da 5 Bloods, néhány nagyon jó nem szuperhősös film tőle.
Akinek volt már (sajnos) rákos rokona vagy ismerőse az tudja hogy az a tény hogy az utóbbi éveket ilyen betegen forgatta végig valami egészen heroikus, már eleve az nagyon inspiráló volt hogy 40 felett futott be és kapott meg egy (fizikailag megterhelő) akció franchise-ban ilyen fontos szerepet amit ki használt és más tartalmasabb filmekben való szereplésre használt fel, még előtte volt a karrierje java, nyugodjék békében
12.
12.
Josi21
Nyugodj békében Párduc ! :( Aki meg gyűlölködik egy halál hír alatt... Inkább nem írok semmit.
11.
11.
kopic
#2: Adom. En is csak neztem, hogy mi a franc van?!
Nyugodjék békében.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...