Újabb előzetesen az Assassin's Creed: Valhalla

  • Írta: Baloo
  • 2020. augusztus 30.
  • Videó
Link másolása
Az Assassin's Creed-sorozat legutóbbi részeiben is összeakadhattunk már különféle mitológiai lényekkel, és a most kiadott videóból kiderült: nem lesz ez másként a Vallhalla esetében sem.

Akárcsak az Origins vagy az Odyssey esetében, az Assassin's Creed: Valhallában is különböző mitikus bestiákkal és lényekkel küzdhetünk majd meg utunk során, amiket ezúttal természetesen az angol és viking folklór ihletett. Ilyen lesz például a Black Shuck, ami egy hatalmas, éjfekete farkas, vagy Ragnar Lothbrok hat viking harcosból álló brigádja.

Az Assassin's Creed: Valhalla november 17-én érkezik PC-re, Xbox One-ra és PlayStation 4-re, de a next-gen konzolok megjelenését követően elérhető lesz majd Xbox Series X-en és PlayStation 5-ön is.

7.
7.
Vis Major
Háát... ugyanaz mint az Origins és az Odyssey. A ghost of tsushima után meg számomra az AC elásta magát nagyon mélyre.
6.
6.
SLi
#4: figyeltél is rá esetleg ami mondott?
kb az egyetlen valóban érdekes anyag ami kijött erről a játékról
5.
5.
kirschakos
Tetszik, úgyhogy szeretettel várom :)
4.
4.
Ez a dumálás unalmasabb, mint valaha.
A képen látottaktól meg annyira érzem izgalmasnak és kifejezetten Assassin's Creed-nek a játékot, mint bármelyik másik Need for Speed-et, úgyhogy szerintem simán új címek és új ötletek kellenének az Ubi-nak ahhoz, hogy valaha is vegyek tőlük valamit...
2.
2.
Mortis
Assassin's Creed: Generic Action Adventure Edition - az a legnagyobb baj ezzel ,hogy itt már a környezet is egy klisés fantasy királyságra emlékeztet; az Origins-t és főleg az Odyssey-t nagyon mentette az egzotikus lokáljuk
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...