Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning - a mágus útja

  • Írta: gorien
  • 2020. szeptember 4.
  • Videó
Link másolása
A hamarosan befutó Kingdoms of Amalur-újrakiadás legújabb előzetese a varázslás iránt érdeklődőknek szól. Ha nem vonz sem a hideg acél forgatása, sem a lopakodás, akkor a mágikus archetípus lehet a neked való.

Néhány nap van már csak hátra az újrázott Kingdoms of Amalur megjelenéséig. A legújabb videóval a THQ Nordic és a Big Huge Games befejezte a szerepjáték archetípusait bemutató sorozatát: először a zsiványok kapták meg a maguk reklámanyagát, majd a harcosok, most pedig a mágusok kerültek sorra.

A Sorcery a varázshasználatot jelöli a játékban, azoknak szól, akik nem annyira az ügyességben vagy a testi erőben, hanem a mágia hatalmában hisznek. Szórjunk villámot, idézzünk jégesőt vagy tűzlabdát, végig biztos távolságban lehetünk. Ha megsérülnénk, gyógyítunk magunkon, varázspajzzsal is védhetjük magunkat, míg akár csatlósokat is idézhetünk, hogy helyettünk vívják meg a harcot.

A Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning szeptember 8-án jelenik meg PC-re, Xbox One-ra és PlayStation 4-re.

4.
4.
tyber16
#2: Hát igen mutathatnának többet is. Pl hogy átdolgozták e a skilleket a mellékküldetéseket stb. Mert ez így eddig nem túl meggyőző ahhoz hogy kiadjon az ember érte 12-3 000 ft-ot.
2.
2.
drat576
Én majd teszek vele egy próbát, Steamen is ott csücsül az régi + összes DLC. Bár így ránézésre, a videóból nekem nem sok különbség látszik, pedig csak eltelt 8 és fél év.
1.
1.
Extol
Jó volt szép volt, de nekem egyszer elég volt
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...