Az új konzolokra is begördül a Ride 4

  • Írta: szlav
  • 2020. szeptember 6.
  • Bejelentés
Link másolása
A Milestone idén októberben szállítja le a következő motoros versenyjátékát, ezzel éppen csak megelőzve az újgenerációs konzolok megjelenését. Aggodalomra semmi ok, jövő januárban befut a next-gen upgrade is.

A Milestone csapata már egy ideje leszögezte, hogy október 8-án tervezik piacra dobni a Ride 4-et. Ez a dátum azonban egy bizonyos szempontból kissé kellemetlen, hiszen az azt követő hónapokban megjelenik az Xbox Series X és a PlayStation 5 is, így érthető módon sok játékos már nem igazán akar a régi konzolján új játékokba invesztálni.

Szerencsére erre gondoltak a fejlesztők is, így a legújabb előzetes mellett bejelentették: 2021. január 21-én a következő konzolgeneráción is megjelenik a Ride 4, aki pedig megvásárolta a játékot Xbox One-on vagy PlayStation 4-en, az ingyen megkapja a játékot az újabb konzolon is. Ez a verzió egyébként 4K-ig terjedő dinamikus felbontást és 60 fps-es képfrissítést ígér, tehát látványban és sebességben is lesz bőven különbség.

A Milestone ezen felül említést tett a PlayStation 5 és a DualSense előnyeiről is. Amellett, hogy a konzol SSD-je gyorsabban tölti majd a textúrákat és alaposan lecsökkenti a töltőképernyők idejét, az új kontroller is tartogat majd egy-két érdekességet. A játék használja az adaptív ravaszokat, így valósághűen érezhetjük majd, ahogy azok megfeszülnek, amikor gázt adunk vagy fékezünk. A rumble funkciót cserélő haptikus visszajelzésnek köszönhetően pedig úgy érezhetjük majd a jármű vibrációit a kezünk alatt, mintha csak a valódi aszfaltot hasítanánk.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...