Közeleg a PS4-es Ninja Gaiden Trilogy?

  • Írta: gorien
  • 2020. szeptember 9.
  • Pletyka
Link másolása
Egy hongkongi oldalra került fel, majd tűnt is el a Ninja Gaiden Trilogy nevű gyűjtemény adatlapja, amely szerint Ryu Hayabusa három kalandját jövőre PlayStation 4-en és Nintendo Switchen is gyűrhetjük.

A Ninja Gaiden-sorozat egy ideje hibernációban van, a Ninja Gaiden 3 óta nem kaptunk teljes értékű folytatást, csak a Yaiba: Ninja Gaiden Z nevezetű mellékágat. Noha arról továbbra sincs semmilyen információnk, hogy valami új készülődne-e, de a kósza áruházi adatlapnak hála úgy látszik, a kiadó Koei Tecmo elővenni készül a franchise-t.

A hongkongi Game Source Entertainmentnél felbukkant ugyanis a Ninja Gaiden Trilogy adatlapja – igaz, ugyanazzal a lendülettel el is tűnt, de az internet nem felejt. Eszerint ez a hármas csomag PlayStation 4-re és Nintendo Switchre készül, és tartalmazni fogja a Ninja Gaiden Sigma 1-et, a Ninja Gaiden Sigma 2-t, illetve a Ninja Gaiden 3: A Razor's Edge-et. Az adatlap 40 dolláros árat jelöl meg, valamint egy 2021 márciusi megjelenést.

Hogy ez remaster lesz vagy szimpla újrakiadás, azt még nem tudni, tekintve, hogy a kiadó semmilyen formában nem reagált a szivárgásra. Ha azonban igazi az adatlap, hamarosan talán jön egy hivatalos bejelentés is – a szeptember 22-27. között tartott Tokyo Games Show például jó alkalom lenne rá.

4.
4.
kexiaxel
#3: Ezzel csak az a gond, hogy ninja gaiden sigma csak psre van.
3.
3.
#1: Tényleg nagyon jó lenne, ha a 2004-es játékból külön jönne PS4-re is meg PS5-re is, persze külön fizetősben.

Ha a saját korábbi játékaiddal akarsz játszani, akkor arra ott van a PC és az Xbox és ez esetben semmilyen PlayStation nem jöhet szóba.
1.
1.
habo
Nagyon jó lenne, meg nagyon jó lenne ps5-re is.Meg még jó lenne egy Ninja Gaiden 4 is.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...