4 Minutes to Apocalypse - állítsd meg a világvégét!

  • Írta: gorien
  • 2020. szeptember 11.
  • Bejelentés
Link másolása
Az Atomic Wolf, a nevéhez híven, ezúttal egy atom-tengeralattjáróra hív minket, ahol ha elsülnek a világvége-fegyverek, a Földön bizony kő kövön nem marad. Csak egy dolog akadályozhatja ezt meg: mi.

A szokatlan kísérletnek sikerült Liberated mögött álló Atomic Wolf következő játéka egy jóval hagyományosabb akció-RPG lesz. A 4 Minutes to the Apocalypse egy olyan világba visz minket, ahol éppen kitört egy atomháború, az igazi nagyágyúkat azonban még nem vetették be. A titkos Arizona-12 tengeralattjáró az egyik ilyen, mi ezen szolgálunk. Ha ez szabadjára engedné az arzenálját, az emberiségnek már nem lenne visszaút.

A tengeralattjárót bejárva fegyvereket szerezhetünk magunknak, miközben azért küzdünk, hogy magunkhoz ragadjuk a jármű irányítását. Útközben azt is felfedezhetjük, pontosan miféle rejtélyes események vezettek a körülöttünk dúló háborúhoz, aminek hirtelen kulcsfiguráivá avanzsáltunk.

A 4 Minutes to Apocalypse 2021-ben jelenik meg PC-re.

1.
1.
Egyelőre tetszik a dolog és remélem valami jó sötét, vagy hangulatos cucc lesz. Persze ez még csak egy trailer, ebből még bármi lehet. Mármint nem a trailerből, az úgyis trailer marad.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...