Ismét ingyen repülhetünk a Star Citizennel

  • Írta: gorien
  • 2020. szeptember 13.
  • Korai verzió
Link másolása
A Star Citizen időnként megmutatja magát egy-egy ingyenes próbakörre, most pedig ismét belevethetjük magunkat az űr végtelenjébe. Ezúttal a közösség által választott 16 legjobb űrhajó pilótafülkéjébe ülhetünk.

A Star Citizen még mindig készül, és továbbra is sokan hisznek benne, hogy egy nap megjelenik: júniusban például már 300 millió dollárnál járt a rajongók által közösbe adott támogatás (azóta további 13 milliót is hozzátettek már). Hogy a már meglévő támogatóknak kedvezzen, és hogy újakat találjon a játék, ismét ingyenes próbaidőszakot tart.

Ezúttal 16 különböző űrhajó közül választhatunk, melyeket szeptember 23-ig kötöttségek nélkül vezethetünk. Ezeket a közösség választotta ki, ezeket szavazták meg a legjobb vagy a legikonikusabb járműveknek. Az Arena Commander módban kipróbálhatjátok a dogfightot, és a Star Marine belsőnézetes akciója is játszható.

A mostani Free Fly-hoz a játék oldalán található kóddal férhettek hozzá.

10.
10.
Caleon
Kezdetben sárga voltam az irigységtől, amikor fellőtték a játékot. Azt hiszem, PS3-on toltam akkor, PC-re már csak Arx Fatalis és más nosztalgikus élmények miatt jártam.

Csak annyit mondok, ELITE 4. Ezt meg el kell engedni. Chris remek programozó, de csapnivaló üzletember. 300 millióból az EA felügyelete alatt Wing Commandert kellett volna inkább fejleszteni.
9.
9.
Heldengeist
#8: Az indie szféra nagyon jó és remek játékokat lehet összehozni, mert megvan a kreatív szabadság, amit egy befektetőknek nyaló kiadó nem mindig enged meg.

Viszont a kiadó szolgáltat egy külső kontrollt. Ha az nincs, csak a fejlesztő belső kontrollján múlik, hogy megy majd a fejlesztés. Ahol ez megvan, ott születik egy jó játék, ahol meg nincs, ott soha véget nem érő fejlesztés és feature creep.

Egyértelmű, hogy itt nincs.
8.
8.
kirk
300M dollár a Scam Citizen scak egy pénzmosás lehet az egész. képtelenség hogy ennyi pénből ne tudjanak valamit kiadni.
7.
7.
delphijos
#3: Addigra engine-t váltanak, és 8k lesz a cél ;)
6.
6.
crytek
#4: Gondolom ugyanaz van mint a multis részleggel folyton csak tolják halasztják... Mondjuk a helyükben már rég kiadtam volna ugyanis évekig el lehetne vegetáltatni úgy is early accessként és legalább abból is jönne a pénz..
5.
5.
Ooorky
#4: Én olyankor szoktam átolvasni mi történt amikor itt kiraknak egy hírt és eszembe jut a létezése.
De most semmit se találtam a szokásos helyeken, úgy látszik mostmár lesz*rják az emberek a létezését, valszeg a korábbi befizetők öntik bele a pénzt újra és újra.
4.
4.
ABorealis27
Az áprilisi Star Citizenes hírből:

"Squadron 42 névre keresztelt, történetközpontú kampányt is fog kapni, amihez a fejlesztők már fél Hollywoodot összecsődítették. Ha minden a tervek szerint halad, akkor a kampány első bétáját hamarosan megkapjuk, hiszen 2020 második negyedévére ígérték."

Ebből mi lett? (Gondolom semmi.)
Aki járatos a játékkal kapcsolatban, megosztaná a Squadron 42 helyzetét? 2 éve egy ideig még követtem a sorsát, de meguntam.
3.
3.
crytek
Pont jó hogy érkezett egy RTX 3090 legalább talán lesz 1 db VGA amit elfut majd... Bár mire megjelenik már 5090-en is túl leszünk.....
2.
2.
CannaX
Igazi baleknak kell lenni ahhoz, hogy valaki bevegye azt marhaságot, hogy egy játék fejlesztése több száz millió dollárba kerül! A Neurolink projektet 158 millió dolláros össz költségvetéssel fejlesztik már 2016 óta! A legnagyobb koponyák dolgoznak rajta, neurológusok, agysebészek, informatikusok, több mint 90 a szakterületén legnagyobb koponya! Olyan technológiákat, eszközöket kell kifejlesszenek ami előtte nem is létezett! Az agyban zajló neurológiai információkat digitalizálják, dekódolják és reprodukálják! Ehhez képest meg megy a hasba akasztás, hogy egy egy szaros játékot 300 milliókból fejlesztenek! Ki az a balek aki ezt marhaságot beveszi? Mi kerül benne annyiba? Hagyjuk már, ezt a szar dumát! 20 milliót nem költöttek még a játékra, de valakik jól megszedték magukat a sok marhán!
1.
1.
Ooorky
Induljon a buli.

#scamcitizen
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...