Godfall - előzetesen a harcrendszer

  • Írta: Baloo
  • 2020. szeptember 14.
  • Videó
Link másolása
Újabb trailerrel jelentkezett a Gearbox és a Counterplay looter-slasher játéka, a Godfall, amelyben ezúttal a harcrendszert vehetjük közelebbről szemügyre. Azt már most láthatjuk, hogy a látvánnyal nem lesz probléma.

Egy hónappal ezelőtt láthattuk utoljára mozgás közben a Gearbox és a Counterplay által közösen fejlesztett Godfallt, amely nemrég egy vadonatúj előzetest villantott, ahol ezúttal a harcrendszer kapta a főszerepet:

A kétperces videó révén ismét nyugtázhatjuk, hogy a Godfall piszok látványos játék lesz, amikor befut majd az idei ünnepi szezon alatt PlayStation 5-re és PC-re. Megjelenési dátumot továbbra sem kaptunk.

4.
4.
hedzsooo
...Mondjuk már csak a növényzetből (pl. korallok mindenfelé) sem nehéz rájönni, hogy miért ilyen színvilágot használnak, eléggé nyalvánvaló hogy a mélytengeri világ színei inspirálták, amolyan elsüllyedt világ, atlantiszi vibe-al....

Nekem akkor jönne be igazán vizuálisan ha képesek lettek volna úgy összehozni, hogy a víz mint közeg is jelen legyen de persze ne legyen zavaró vizuálisan, látásti körölményeket ne befolyásolja nagyon, inkább csak különféle effektek érzékeltessék a színek mellett, hogy 1 víz alatti világban kalandozunk.

Itt inkáb úgy fest mintha 1 víz alatti kupolán belül folyna a cselekmény. :)
3.
3.
godach
Pont írni akartam, hogy a Halon kívül ez az egyetlen játék, ami az undormány színvilága ellenére is tetszik.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...