Traileren a Super Mario 3D All-Stars

  • Írta: fojesz
  • 2020. szeptember 14.
  • Videó
Link másolása
Tartalmas csomaggal ünnepli meg a Nintendo a Super Mario-sorozat harmincötödik születésnapját, amely a megjelenéséhez közeledve újabb kedvcsinálóval jelentkezett. Csekkoljátok!

A szeptember 18-án megjelenő Switch-exkluzív csomag, a Super Mario 3D All-Stars Super Mario 3D-s pályafutásának állít emléket, így a Nintendo 64-es Super Mario 64-et, a GameCube-os Super Mario Sunshine-t és a Wii-s Super Mario Galaxyt tartalmazza majd. Ráadásul ha minden igaz, érdemes lesz sietni a vásárlással, a Nintendo ugyanis érthetetlen okokból csak 2021 áprilisáig árulja a pakkot.

A Super Mario 3D All-Stars játékai 16:9-es képaránnyal, felhúzott felbontás mellett játszhatóak majd: ez a Super Mario 64 esetében dokkolt és hordozható formában is 960x720 pixelt jelent, míg a Super Mario Sunshine-nál és a Super Mario Galaxynál 1920x1080-at dokkolva és 1280x720-at hordozva. Ezenkívül szabadon hallgathatjuk meg a három játék soundtrackjének 175 dalát, sőt a Galaxyban egy másik játékos is beszállhat mellénk a Co-Star módban.

4.
4.
TrishtanAG
"A Super Mario 3D All-Stars játékai 16:9-es képaránnyal, felhúzott felbontás mellett játszhatóak majd: ez a Super Mario 64 esetében dokkolt és hordozható formában is 960x720 pixelt jelent"

Bjutiful. Elvégre az emu csak évek óta tudja 4K-ban elénk rakni :D
2.
2.
godach
Fura ez a Nintendo. Néha azt érzem, hogy a rajongókat teljesen hülyének nézik és úgy húzzák őket, ahogy csak lehet néha meg azt, hogy a sikeres játékaikat (amik számomra vagyis részemről is elismert alkotások) nem engedik veszni hagyni.
1.
1.
Gerzson95
Ezt is ingyen adhatnák. :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...