Demon's Souls - látványos gameplay érkezett

  • Írta: szlav
  • 2020. szeptember 17.
  • Videó
Link másolása
Ha volt egy játék, amely láttán tényleg leesett az állunk a tegnapi PlayStation-showt követve, az a Demon's Souls felújított változata volt. A Bluepoint Games négypercnyi játékmenettel gyönyörködtet bennünket.

A Bluepoint Games csapata gyakorlatilag az alapoktól építette újjá a FromSoftware 2009-es PS3-játékát, ez pedig meg is látszik. A kizárólag PlayStation 5-re érkező Demon's Souls gyönyörűen demonstrálja az új konzol erejét, a következő generációban igazán elterjedő ray tracing pedig csodákat tesz az omladozó, sötét kastélyok látványvilágával.

Végszóként pedig érdemes megemlíteni a PlayStation Blogon közzétett infót, miszerint a Demon's Souls is a PlayStation 5 egyik nyitócímeként jelenik meg, érdemes tehát felkészülnünk a november 19-én érkező halálra.

17.
17.
br1Koo
#12: Ja, csak a DS bossok általában olyan gyorsak és erõsek, hogy kb reflexszerűen kell minden egyes mozdulatukra pontosan reagálj, hogy hatásosan tudj küzdeni ellenük. Nekem ez legfõképp a Sekiroban tetszik, amiben egy tapasztalt játékos olyan jeleneteket tud lejátszani a bossok ellen, mintha csak egy anime sorozatot nézne az ember..
9.
9.
kamgecam
4K 60 fps raytracing, fullos Demon’s Souls? Jöhet! :)
8.
8.
C0m1n65un
Pont most tolom emulátorral az eredeti Demon's Souls-t (kimondottan jól fut egy középkategóriás Gamer PC-n), és iszonyat nagy játék.
A videó nézése közben először letaglózott ez a színpompás látvány. Tényleg gyönyörű, de itt véget is értek a pozitívumok. A mozgás animáció borzalmas. Annyira nem a Souls sorozatot idézi az, hogy Full páncélba, egy hosszú kardot úgy mozgat a csávó, mintha az papírból lenne, miközben liheg, mint egy tüdőbajos.
A lihegés egyébként is majdnem az őrületbe kergetett, ami nagy szó egy 5 perces videótól. A kamerakezelés is hiába lesz jobb, mint az eredetibe, hogy ha itt annyira közel rakják a karakterünket, hogy a fél képernyőt eltakarja.
Nagyon szeretem a Souls sorozatot, de most azt érzem, hogy ez a játék a grafikán kívül csak elvenni fog az eredetiből. A hangulat se jött át. Lehet, hogy jobban jártunk volna, ha csak egy kis ráncfelvarrást kap, mint a testvére. Remélem nem nekem lesz igazam, és tényleg méltó lesz az eredetihez.
7.
7.
DragonBleacPiece
#1: neharagudj, de épphogy a soulslike játékokban a legjobbak a harc és mozgás animációk is szerintem (kivétel dark souls 2 és code vein), mindig azt az érzést kelti hogy páncélt viselsz, és teher alatt vagy, van az ütéseidnek és kardcsapásoknak súlya, és hát a harc az target lockkal megy. de ha mondanál pár gamet amiben szerinted jó a mozgás, rájuk lesnék, mert pl a ps4-es spidermannél jobb mozgásanimációt még énse láttam játékban, ott tényleg azt csinálja spidey amilyen gombot nyomsz.
6.
6.
PS4jacksony
#1: Egyet értek a mozgás elég idejét múlt hatást kelt több animáció részletesebb mozgás kellett volna.
4.
4.
Slik
csak turelem es kitartas es elhatarozas kerdese
egyik sem lehetetlen
hiaba a kedvenc jatekaim kozott vannak eleg bena vagyok bennuk megis mindegyiket vegigvittem
3.
3.
Hunszi
#2: Ugyanaz lesz, mint a többi Dark Souls és társai, kapsz 2 ütést és "YOU DIED". :D
2.
2.
KopyAti
Ha ez is brutál durva nehéz lesz, akkor inkább kihagyom.
1.
1.
Hunszi
Soha nem fogom megérteni a Soulslike játékok mozgását...a karakter olyan, mintha jégen siklana előre, miközben megy. Nincs a mozgásban lendület és hullámzás.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...