Ilyen élesben a Spider-Man: Miles Morales

  • Írta: szlav
  • 2020. szeptember 17.
  • Videó
Link másolása
A nagy PlayStation-bemutató során nem maradhatott el a Marvel's Spider-Man: Miles Morales sem. Egy dolgot már most leszögezhetünk: az Insomniac 2018-as játékának önálló mellékága látvány terén nem hoz szégyent az elődjére.

Nem telik túl békésen a karácsony Harlemben. Amíg Miles édesanyja versenyt fut a polgármesteri címért, a fiatal Pókember kénytelen ismét ruhát ölteni, hiszen a Braithwaite hídon éppen összecsapásra készülnek a Roxxon őrei és az Underground páncélba öltözött bűnözői. Az omladozó hídon szemügyre vehetjük Miles elektromos képességeit is, amelyek még látványosabbá teszik a Marvel's Spider-Man híresen pörgős játékmenetét.

Később a PlayStation Blogon érkezett a hír, miszerint a játék kap egy Ultimate Edition névre hallgató kiadást, amelyben megtaláljuk a Marvel's Spider-Man: Remasteredet. Így a teljes történetet átélhetjük PlayStation 5-ön, beleértve a The City That Never Sleeps DLC-it is. A felújított változat részletgazdagabb textúrákkal, ray tracinggel és 60 fps-es sebességgel fut az új konzolon.

A Marvels's Spider-Man: Miles Morales a PlayStation 5 nyitókínálatában, vagyis november 19-én jelenik meg, de játszható lesz PlayStation 4-en is: a Sony a minap megerősítette, hogy az új Pókember-játék, a Sackboy: A Big Adventure és a Horizon: Forbidden West is cross-gen anyag lesz végül.

4.
4.
habo
És magyar feliratról van valami hír?
Remélem ha 30 ezer egy game akkor már magyar feliratot pakolhatnának mindenhova.
3.
3.
RangerFox
#2: Igen. Ps4 minőségben. No 60fps, no ray tracing, no 4k
2.
2.
bergkamp
Én azt nem értem, hogy nem úgy volt, hogy a PS4-es játékok játszhatóak lesznek PS5-ön is?
1.
1.
Zuzmo
Azért remélem, akinek megvan PS4-en az PS5-re ingyen kapja a remastert.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...