Black Ops: Cold War - nézzünk bele a kampányba!

  • Írta: szlav
  • 2020. szeptember 17.
  • Videó
Link másolása
A többjátékos módot már láthattuk, így végre eljött az ideje, hogy belenézzünk a Call of Duty: Black Ops - Cold War sztorimódjába is. A CIA titkos kommandósai alaposan felforgatják Trabzon repterét.

A Call of Duty: Black Ops - Cold War legelső küldetésében Woods, Adler és a CIA ügynökei egy félresikerült merényletet követően egy óriási reptéri hajsza kellős közepén találják magukat. A kampányért felelős Raven Software láthatóan nem spórolta ki sem a vért, sem pedig a lőport, az eszeveszettül mozgalmas jelenetek közt pedig még arra is volt idejük, hogy becsempésszék a Black Ops-széria egyik régi kedvencét, az RC-XD távirányítós autót.

A játék többjátékos módját korábban már szemügyre vehettük, de hamarosan kézbe is vehetjük azt! PlayStation 4-en holnap, azaz szeptember 18-án indul a kétnapos exkluzív alfa, melynek során átnyálazhatjuk az új térképeket, fegyvereket, játékmódokat és az átdolgozott Create-a-Class- és Scorestreak-rendszereket.

A Call of Duty: Black Ops - Cold War november 13-án jelenik meg PC-re, Xbox One-ra, PlayStation 4-re és a Series-konzolokra, november 19-én pedig PlayStation 5-re.

1.
1.
elgeri
Ez szerintem nagyon impozáns lett. Szinte már a nextgen-séget is látom benne, komolyan! Várom!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...