Left 4 Dead 2 - videó az új tartalmakról

  • Írta: Baloo
  • 2020. szeptember 17.
  • Videó
Link másolása
Még mindig nehéz elhinni, hogy tíz év után egy újabb méretes frissítést kap a Left 4 Dead 2, ami ráadásul teljesen ingyenes lesz. A közösség által összerakott kiegészítőhöz most egy friss videót és megjelenési dátumot is kaptunk.

Nagyokat pislogtunk, amikor legutóbb arról írtunk, hogy tíz év után újra frissülni fog a Left 4 Dead 2, méghozzá egy olyan csomaggal, amit bár a Valve ad ki, egy az egyben a rajongók kalapálták össze - örülnénk, ha ez egy készülő Left 4 Dead-játék előszele lenne. A várható újdonságokról egyébként egy friss trailer is érkezett:

Az expanzió a The Last Stand nevet kapta, ami ugyebár a Left 4 Dead első részében szereplő pálya neve is egyben, és nem véletlenül: az már a második részben is játszható lesz. A frissítés emellett még bővíteni fogja az alapjátékot 20 új survival pályával, újradolgozott animációkkal, idáig sosem hallott szövegekkel, a PvP-n eszközölt javításokkal, vadonatúj közelharci fegyverekkel, 30 feloldható achievementtel és két darab új mutációval is.

A The Last Stand szeptember 24-én lesz letölthető a Steamen, addig még bőven lesz idő újratelepíteni a játékot és megkeresni a régi zombihentelős cimborákat.

1.
1.
p3ti
Esküszöm jó ilyet látni!
Rajongók életbe tartják a játekot,és ennyi idő után még képesek faragni rajta - hatalmas!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...