Definitív kiadást kap a Rivals of Aether

  • Írta: gorien
  • 2020. szeptember 20.
  • Megjelenés
Link másolása
A Dan Fornance által készített, Super Smash Bros. Melee ihlette Rivals of Aether hamarosan egy minden kiegészítőt tartalmazó csomagot kap. A Definitive Edition a DLC-k mellett vadonatúj játékmódokat is bemutat.

A 2017-ben megjelent indie fejlesztésű brawler, a Rivals of Aether elhivatott kis rajongótábort épített ki magának az elmúlt évek alatt, még saját tornát is kapott. A készítő Dan Fornance idén jelentette be, hogy a játékhoz érkezik majd egy definitív kiadás, az elkészültét azonban hátráltatta a koronavírus-járvány. Az idő azonban elérkezett, jövő héten már kézbe is vehetjük a Rival of Aether - Definitive Editiont.

A csomag tartalmaz minden korábban megjelent DLC-t (köztük olyan vendégszereplőket, mint Shovel Knight vagy Ori), és új játékmódokat is bemutat, mint a Tetherball és a némileg átalakított Abyss. Ez a kiadás az eredeti játék online részlegén is javít: mostantól mind helyi, mind online multiplayerben játszhatunk négyen is.

Ha Steamen már birtoklod a játékot, vagy szeptember 24-ig beszerzed, akkor a példányod ingyenesen a Definitive Editionre frissül, míg a DLC-karakterek egyedi Infamous Skint kapnak. Huszonnegyedikén nemcsak PC-re, de Nintendo Switchre is megjelenik a játék, míg az Xbox One-os verziót valamikor 2021-ben várhatjuk.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...