Megérkezett a WandaVision első előzetese

  • Írta: fojesz
  • 2020. szeptember 21.
  • Cooltúra
Link másolása
Noha a Marvel-filmeknek nem igazán kedvezett az idei év - és akkor még finomak voltunk -, a Disney nem tett le arról, hogy bemutassa az első olyan Marvel-sorozatot, amit kifejezetten a Disney+-ra készítettek.

A WandaVision története szerint Wanda Maximoff (Elizabeth Olsen) és Vízió (Paul Bettany) boldogan élik a hétköznapjaikat az Avengers: Endgame eseményei után, ebből ad egy kis ízelítőt a sorozat első előzetese is. Mindössze két dolog furcsa: nagyon úgy tűnik, hogy az ötvenes évek Amerikájában járunk, és hát Vízió is eléggé meghalt meg az Avengers: Infinity Warban.

Persze sok konkrétumot nem tudunk még a WandaVisionnel kapcsolatban, de a találgatások szerint az lesz a magyarázat minderre, hogy az események Skarlát Boszorkány fejében játszódnak majd, aki nem kicsit összezuhant a legutóbbi két Bosszúállók-film eseményei után. A készítők egyébként furcsa hibridként írták le az élőszereplős sorozatot, és abszolút ezt támasztja alá a kedvcsináló is: a WandaVision állítólag félig klasszikus Marvel-anyag, félig pedig sitcom lesz.

A Disney ígéretei szerint a WandaVision még idén elrajtol a Disney+-on. Habár voltak olyan pletykák, hogy október 30-i indulással tervez a cég, ezeket később cáfolták, úgyhogy marad a premiernek a november vagy a december - a találgatások szerint az utóbbi valószínűbb. A sorozat egyébként maximálisan a Marvel filmes univerzumának része: nem csak a szereplőkön osztozik azzal, de az eseményei vezetik fel az új Doctor Strange-filmet is.

2.
2.
Gerzson95
Amikor már nem tudsz mit kitalálni, de a pénz az kell...... :D
1.
1.
hedzsooo
Miért, milyen filmeknek kedvezett az idei év egyébként? Picit fura a bevezető szöveg, amúgy a sorozat meg lehet nem lesz rossz.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...