Újra kapható lesz a Freedom Fighters?

  • Írta: fojesz
  • 2020. szeptember 21.
  • Pletyka
Link másolása
Talán még emlékeztek az IO Interactive 2003-as akciójátékára, amelyben az Amerikát megszálló szovjetek ellen küzdhettünk szabadságharcosként. Habár a kultklasszikus már nem kapható, könnyen lehet, hogy hamarosan viszontlátjuk.

A Freedom Fighters a Hitman-sorozatot is jegyző IO Interactive játéka volt, amely 2003-ban jelent meg PC-re, PS2-re, Xboxra és GameCube-ra az Electronic Arts kiadásában. Habár az Amerikát megszálló szovjetek ellen küzdő szabadságharcos kalandja remekül sikerült, a kasszáknál nem teljesített különösebben jól, és nem is kapható már sehol.

Könnyen lehet azonban, hogy ez hamarosan megváltozik, az európai korhatár-besorolásokért felelős PEGI honlapján ugyanis újra felbukkant a játék (PC-s) adatlapja, méghozzá úgy, hogy kiadóként immár az IO Interactive-ot szerepeltetik az üzemeltetők, megjelenési dátumként pedig a 2020. szeptember 21. van megjelölve - talán csak placeholderként persze.

Mivel nem igazán volt előszele az újrakiadásnak, ráadásul a dán fejlesztőcsapat sem mondott még semmit hivatalosan, egyelőre csak tippelni tudunk, hogy mi lehet ez: jó eséllyel a srácok visszaszerezték a játék jogait, és minden különösebb cicomázás nélkül újra elérhetővé teszik a PC-s verziót digitálisan.

9.
9.
Zuzmo
#2: Én is elsőre azt hittem arról van szó :D
Az a Freedom Force.
8.
8.
crytek
Anno még nekem a Devastation tetszett azt is kiadhatnák újból
7.
7.
godach
#5: Nekem abban az időben kimaradt a Manhunt és azóta sem láttam még egy ingame screenshotot sem róla, csak onnan ismerem hogy az osztálytársak meséltek róla. Jó is hogy mondod, lehet rálesek majd :D
6.
6.
mustang74
Zenéjét a fantasztikus Jesper Kyd szerezte és bizonyos sountrack -eken a Magyar Rádió Kórusa szól.
5.
5.
AttisHUN
PS2-ön végigtoltam,nagyon hangulatos gáma volt. MOstanság a Manhunt 1.-2. beindításán gondolkodom,nosztalgia gyanánt ;)
4.
4.
joshfeed
Ott is van a GOG-on urak ! ;)
https://www.gog.com/game/freedom_fighters?utm_medium=social&utm_source=facebook&utm_campaign=20200921_freedomfighters_enfb&utm_term=EN&fbclid=IwAR1dDX8LZACI-0wYdYsbQ13DNSnWOtVqeUD6qbqYwZ8tco7NaPUgfTqUeHM
3.
3.
godach
2.
2.
Ooorky
Nekem erről a címről egy régi képregényes taktikai játék ugrott be amiben szuperhősökkel kellett megállítani Hitlert...
De lehet annak nem is ez a címe :D
1.
1.
BorisMetod
Imádom, nagyon jó a hangulata. Most is fel van telepítve, pár évente újra szoktam játszani. :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...