Bemutatkozott az MXGP 2020

  • Írta: fojesz
  • 2020. szeptember 21.
  • Bejelentés
Link másolása
"Visszatértünk, és senki sem állíthat meg minket" - kezdi az MXGP 2020 trailere, de nem vagyunk benne biztosak, hogy vajon a krosszmotorosok vagy a Milestone srácai ennyire lendületesek.

A Milestone lerántotta a leplet a legújabb MXGP-játékról, amely PC-re, PS4-re, PS5-re és Xbox One-ra fog megjelenni december 10-én. Az MXGP 2020 az idei MXGP-szezon hivatalos feldolgozása 19 pályával, valamint 68 versenyzővel az MXGP és az MX2 kategóriákból. Kezdőként eldönthetjük a játékban, hogy már egy meglévő csapathoz csatlakozunk majd, vagy létrehozunk egy új brigádot.

A lehetőségeink itt még nem értek véget, hiszen kapunk pályaszerkesztőt, amellett pedig, hogy négy különböző talajtípusra építhetjük a később szabadon megosztható helyszíneinket, mindezt akár dombokon és hegyeken is elhelyezhetjük majd. Ezúttal is motorozhatunk kedvünkre a free-roam módban, újdonság azonban, hogy akár három másik barátunkkal vállvetve is gyakorolhatunk. A multi egyébként dedikált szerverekkel érkezik, a Race Director Mode-ban pedig saját bajnokságokat is létrehozhatunk.

A tartalomra az a több mint 10 ezer kiegészítő teszi fel a koronát, amit feloldhatunk majd menet közben: ezekből öltöztethetjük a motorosunkat, és természetesen a járgányunkat is fejleszthetjük.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...