Sztorielőzetest kapott a Serious Sam 4

  • Írta: fojesz
  • 2020. szeptember 22.
  • Videó
Link másolása
Úgy tűnik, a Serious Sam 4 még mindig meg tud bennünket lepni: most például azzal, hogy van olyan vaskos a forgatókönyve, hogy össze lehessen rittyenteni hozzá egy sztoritrailert.

Mivel a sorozat a féktelen darálásról szól, a Serious Sam 4-et is inkább ebből a szempontból vizsgáltuk eddig, de azért gyorsan tegyük tisztába: hiába a négyes szám a címben, az új játék egy előzménytörténetet mesél el, sőt időben a szintén előzmény Serious Sam 3 cselekményei előtt járunk majd, amikor is Sam az Earth Defense Force nevet viselő ellenállás vezetőjeként igyekszik megóvni a civilizációnk romjait az idegenek inváziójától.

Ahogy az alábbi előzetes is bizonyítja, nem lesz könnyű dolga:

A Serious Sam 4 szeptember 24-én jelenik meg PC-re és Stadiára.

5.
5.
Ooorky
Számomra a 2. rész volt a csúcs, azóta folyamatos lejtmenet, pedig a Doom-ok is megmutatták, hogy van piaca az igényes aréna shooter-eknek...
:-(
4.
4.
kryszisz
Vagány meg minden, de könyörgöm, mi volt az az ütés animáció?:D Mármint bakker, a Mónika show-ban komolyabb nyakleveseket lehetett látni anno. (Ahh, régi szép idők, mikor még minőségi tartalom ment a TV-ben..) Meg ahogy látom az újrahasznosítást elég komolyan vették a Croteamnél, csak ebben a nyúlfarknyi előzetesben komplett pályarészek voltak láthatók a Thalos Principle-ből. Persze ettől függetlenül a játék nagyon várós a részemről, csak be kellene pótolni a 3. részt:)
3.
3.
Matt8888
Sam elbírhatott volna azért több izmot is + ez az arcél inkább már egy matrix ügynökhöz hasonlít a szemüveggel.
1.
1.
logic5
Ez még mindig szánalmasan néz ki... A story is tuti ütős lesz...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...