Crash Bandicoot 4 - akcióban a negyedik maszk

  • Írta: fojesz
  • 2020. szeptember 22.
  • Videó
Link másolása
Mozgás közben is bemutatkozik a Crash Bandicoot 4: It's About Time új kvantummaszkjai közül az utolsó, Akano, amely egy rendkívül erős pörgőmozdulattal vértezi fel hőseinket.

A Crash Bandicoot 4: It's About Time négy új kvantummaszkot hoz magával, amelyek közül hármat ismerhettünk meg eddig alaposabban: a fázisváltós Lani-Lolit, az időlassító Kupuna-Wát és a gravitációmanipuláló Ika Ikát. Akano a sötét anyag maszkja lesz, amelynek hála Crash és Coco kap egy rendkívül erős pörgőmozdulatot.

Habár hőseink amúgy is szeretnek pörögni-forogni, Akanónak hála átlebeghetünk a nagyobb szakadékok felett, sőt double-jumpolhatunk is menet közben. Habár a maszk nem teszi őket halhatatlanná a pörgés alatt, a harcban is bevethetjük az új mozdulatot, például a különféle lövedékek visszaverésére. Erre is láthattok példát az IGN fenti videójában.

A Crash Bandicoot 4: It's About Time október 2-án jelenik meg PS4-re és Xbox One-ra, de a demója már elérhető az előrendelők számára. A játék launch trailerét itt nézhetitek vissza.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...