Demó nélkül marad a FIFA 21

  • Írta: fojesz
  • 2020. szeptember 22.
  • Letöltés
Link másolása
A hagyományokkal ellentétben az idei FIFA-epizódhoz nem készít demót az EA Sports, és inkább a fejlesztésre fókuszál - aki idő előtt kipróbálná a játékot, egyedül EA Play-előfizetéssel teheti majd meg.

Az EA Sports megerősítette, hogy a FIFA 21 demó nélkül marad - ezzel sokéves hagyományt szakít meg a kiadó. A hivatalos közlemény szerint azért döntöttek így, hogy a felszabaduló időben is a játék tökéletesítésére fókuszálhassanak.

Érdemes persze megjegyezni, hogy így is lesz lehetőség arra, hogy idő előtt, vásárlás nélkül kipróbáljuk a játékot, hiszen EA Play-előfizetőként már október 1-től hozzáférhetünk a tízórás trialverzióhoz.

A FIFA 21 egyébként október 9-én jelenik meg PC-re, PS4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre, de a különféle gyűjtői kiadások révén már október 6-án nekiállhatunk focizni. Később a next-gen konzolokon és a Stadián is tiszteletét teszi az anyag.

7.
7.
Yanez
#5: Jövőre mindkét focis játék fog megjelenni először valódi nextgen játékként. A Konami már dolgozik a PES-en, a Fifa pedig gondolom szintén kap egy nextgen enginet. Az idei nextgen fifa 21 ugyanis nem kap mást, csak grafikai feljavulást.
6.
6.
Hunszi
#5: Nem hiába teaselik már hónapok óta a PES 22-öt.
4.
4.
Viktor_The_Best
Ennek minek kell demo??? Ott van a tobbi 30 fifa jatek probaljatok ki azokat. Ugyanaz! Csak rugod a labdat!!!
3.
3.
Gerzson95
Nem mertek demot csinalni. XD
1.
1.
godach
Nem vagyok EA ellenes, sőt bűnös élvezettel szeretem a játékaikat de lol = "hagyományokkal ellentétben az idei FIFA-epizódhoz nem készít demót az EA Sports, és inkább a fejlesztésre fókuszál - aki idő előtt kipróbálná a játékot, egyedül EA Play-előfizetéssel teheti majd meg "
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...