Videón a No Man's Sky 3.0-s verziója

  • Írta: Baloo
  • 2020. szeptember 23.
  • Videó
Link másolása
Lassú, de biztos léptekkel hamarosan tényleg eléri azt a formáját a No Man's Sky, nmit ahogyan azt annak idején beharangozták a készítők. A nemrég élesedett 3.0-s javításról érkezett most egy hangulatos előzetes.

A 2016-ban megjelent No Man's Sky - finoman fogalmazva - nem volt éppen abban az állapotban, mint ahogy azt Sean Murray és csapata bemutatta az előzetesekben. Mindezek ellenére a készítők nem hagyták magára a projektet, és az elmúlt években rengeteg tartalommal bővült a játék, de a ma megjelent frissítés ezekre is rátercel.

Az új verzió - amely nemes egyszerűséggel csak az Origins alcímet kapta - a fejlesztők elmondása szerint alapjaiban változtatja meg a No Man's Sky-t. Változatosabb és részletgazdagabb univerzumok várnak ránk, amelyekben egymástól jelentősen eltérő bolygókat fedezhetünk fel azelőtt még sohasem látott élővilággal, időjárási hatásokkal és kolosszális építményekkel a felszínükön.

A No Man's Sky PlayStation 4-en, PC-n és Xbox One-on is megtalálható - az utóbbi kettő esetében akár az Xbox Game Pass gyűjteményében is.

17.
17.
shatterhand
#3: Mármint szretném megszeretni, csak a játék nem mutatott többet magából mint farmolni ,farmolni non stop
16.
16.
shatterhand
#3: AZ kemény. Mit lehet benne csinálni ami nem válik unalmassá? Én elkezdtem fél éve mert úgy éreztem megéri most már megvenni, de a tutorial egyrészt bnyolult volt (el is felejtettem 1nap múlva mit kéne csinálnom és hogy...meg mivel:). Másrészt folyton farmolnom kellett mert minden cuccom fogyott ész nélkül.
15.
15.
cobrausa24
11 GB nekem a játék feltelepítve (Steam-es)
14.
14.
cobrausa24
#11: Nekem nagyon ritka, hogy kifagy Alt+Tab alatt a játék. Előfordult már, de inkább Steam-en használom a böngészőt (például szótárhoz vagy No Man's Sky wiki-hez), aztán azzal nincs gond, ha így csinálom :)

Egyébként a tegnapi frissítéssel nekem egy nagy gondom van, hogy átrendezte úgy a bázisaim környékét, hogy volt például egy trópusi bolygón egy kialakított helyem, az nem módosult egyáltalán, viszont maga a környezet megváltozott sűrű trópusi fák helyett most gombákkal van tele. Annyira más lett, hogy legszívesebben ott hagynám, de a bolygó maradt még trópusinak :) Alig van 1-1 szál fa elvétve. A másik egy fagy bolygón van, ott is direkt megnéztem, hogy hol vannak fák, azokhoz építettem a bázisomat, erre fel egyetlen fával nem találkoztam azon a bolygón, helyette valami új jégtömbök veszik körül az építményemet. Ezt leszámítva amúgy jó lett, meg az újonnan generált bolygóknál kissé érdes lett a felület ahogy észrevettem, meg amiket ígértek bele hegyeket, azok tényleg olyan hegyek lettek, hogy talán még túlzás is, mert volt hogy nem is láttam az alját :D
13.
13.
szujonor
#9: Köszönöm! Ez szuper!
Köszönöm mindenkinek a választ!
12.
12.
szujonor
#6: Köszönöm! Sokkal többre számítottam.
11.
11.
porfogo
De azért alt + tab-tól még mindig kifagy a játék... Az ilyen nagyon régi alapvető bugokat sehogy nem tudják kiirtani. Bár a teljesítmény végre elfogadhatónak mondható.
10.
10.
Azatoth
#1: A Final Fantasy XIV hasonló történet. Katasztrófaként indult, le is állították egy évre, mára pedig az egyik legjobban menő MMORPG-vé vált.
9.
9.
Josi21
#5: Alap játék 10 gb. Most asszem 13-14gb körül jár. Nem tudom pontosan telóról vagyok, de nem vészes. ;)
8.
8.
manderel
#5: Rengeteg benne a randomgenerált tartalom, így a helyigénye sem vészes.
7.
7.
KopyAti
Én is nyomom megjelenés óta, és mint az első hozzászóló is mondta, példaértékű, amit csináltak a játékkal az évek során.
5.
5.
szujonor
#3: Josi21! A helyigénye mekkora? Gondolom, kell a hely a sok tartalomnak.
4.
4.
Aanash
Nem tudom mifèle zenèket tesznek a videóik alá, de nekem nagyon adja
3.
3.
Josi21
#1: Lassan 4 éve játszom vele, na nem minden nap, havi kb 4-5x 2-3h. Valóban rengeteget javult, pedig kezdetekben kiástam a sírját ! :) Idővel érik mint a jó bor... :D
2.
2.
Ganzer
Most megint kedvet kaptam hozzá, lehúzom game passról.
1.
1.
zsocc-nrg
Úgy néz ki hogy végül eléri azt a formáját amit a legelső trailer-ben mutogattak. Ez szerintem a játékipar egyik legnagyobb átalakulása, nem is tudom hogy történt-e hasonló mint az ahogy ebből a fiaskóból az évek során játékot varázsoltak. Mindenképpen példaértékű
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...