Idén sem maradunk új Football Manager nélkül

  • Írta: gorien
  • 2020. szeptember 26.
  • Bejelentés
Link másolása
A Sega és a Sports Interactive csapatmenedzselős játékának legújabb felvonása még idén a polcokra kerül, ráadásul egy évtized után az Xboxra is visszatalál a széria - igaz, arra a verzióra még várnunk kell egy keveset.

Nemrég a Football Manager 2020 is az Epic Games Store ingyenes ajándékai közé került, ami megpörgette a játék népszerűségét – a Sega és a Sports Interactive a hullámot meglovagolva gyorsan be is jelentette, hogy hamarosan megjelenik a játéksorozat legújabb darabja. A Football Manager 2021 az ígéretek szerint még tovább fejleszti a menedzselős játékformulát, újabb mélységeket adva a csapatok gondozásának.

A játék újdonságairól október folyamán hallunk majd pontosabban, de azt már tudjuk, hogy november 21-ét érdemes bejegyezni a naptárba, akkor jelenik meg ugyanis a Football Manager 2021 PC-s változata. Sőt, a Football Manager 2008 óta ez az epizód lesz az első, amely ismét tiszteletét teszi a Microsoft gépein, bár az Xbox One-os és Series X-es változatok megjelenésének még nincs bejelentett dátuma.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...