Gameplayen a Transformers: Battlegrounds

  • Írta: gorien
  • 2020. szeptember 27.
  • Videó
Link másolása
Az alakváltó robotok végeláthatatlan harcának legújabb állomása egy XCOM-szerű körökre osztott stratégiai játék lesz. Az emberi városoktól egészen Cybertronig vívjuk majd a harcunkat a gonosz Decepticonokkal.

A Bandai Namco és az Outright Games együttműködéséből születő Transformers: Battlegroundsban nem a pontos célzásra és a reflexeinkre lesz szükségünk, hanem taktikus elménkre. A júniusban bemutatkozott játék legújabb előzetesében végre a játékmenetbe is bepillanthatunk, és így egyértelművé vált, hogy egy XCOM-szerű alkotásra kell számítanunk.

Az Autobotok vezetőjeként a galaxis több pontján is összecsapunk Megatron seregével, a sztori mellett azonban egy arcade mód is rendelkezésünkre áll majd, amelyet egyedül és egy baráttal karöltve is játszhatunk.

A Transformers: Battlegrounds október 23-án jelenik meg PC-re, Xbox One-ra, PlayStation 4-re és Nintendo Switchre.

5.
5.
hedzsooo
#4: ..Hát kb., ennél még a Fortnite is sokkal de sokkal igényesebb, amit pedog igen sokan szeretnek szidni, @anyázgatni csípőből.
4.
4.
kanguru
#3: Ott a bal sarokban a 7-es ami itt az jelenti csak 7 ev alatt ajanlott :D
3.
3.
hedzsooo
Hát nem is tudom... Nekem így első ránézésre nagyon nemgyerebe! :D

Olyan nagyon olcsó, vmi mobilos szutyoknak fest szerintem, amit a címével igyekszenek eladni csupán... Talán a kommentek sem lettek a videó alatt letiltva véletlenül. :-)))
2.
2.
#1: Mostanában kvázi minden játék ilyen... Nem is ajánlom senkinek, hogy mindegyiket játssza is... de vannak már minden bonyolultsági és összetettségi szinten körökre osztott játékok, úgyhogy mindenki megtalálhatja magának azt az egyet, ami tetszik. Nekem ez a Transformers pl elég szimpatikus a hagyományhű dizájn miatt.
1.
1.
Hmm valamiert bejon ;-) Ez vegulis xcom jellegu korokre osztott cucc.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...