A végéhez közelít az Avatar 3 forgatása

  • Írta: szlav
  • 2020. szeptember 28.
  • Cooltúra
Link másolása
Úgy tűnik, lassan, de biztosan elkészülnek a 2009-es Avatar folytatásai. A filmeket rendező James Cameron szerint a második rész élőszereplős felvételei már a zsákban vannak, és lassan befejeződik a harmadik rész forgatása is.

James Cameron az Austrian World Summit nevezetű környezetvédelmi konferencia partnereként beszélgetett Arnold Schwarzeneggerrel. A legendás filmrendező az utóbbi hónapokban Új-Zélandon töltötte az idejét, hiszen az Avatar 2 és 3 számos jelenetét a szigetország érintetlen tájain vették fel.

Nem csoda tehát, hogy szóba került a régóta várt folytatás hogyanléte is - elvégre több mint egy évtizede várunk már a második részre. Definitív választ ugyan nem kaptunk, Cameron azonban annyit elárult, hogy az Avatar 2 forgatása már véget ért, a valódi színészekkel operáló jelenetek 100 százalékát lencsevégre kapták, az Avatar 3 felvételei pedig hasonlóan jól állnak - Cameron úgy saccolta, hogy ezzel is 95 százalékban készen vannak.

Ez persze közel sem jelenti azt, hogy a két film hamarosan vászonra kerülhet, hiszen ahogy az első rész esetében, itt is óriási mennyiségű digitális utómunkára lesz szükség - ennek értelmében Cameronék 2022. december 16-át jelölték meg az Avatar 2 új premierdátumának. Reméljük, hogy ennél tovább nem csúszik már a film, hiszen a CGI-munkát kevésbé befolyásolják a koronavírus-járvány miatt elengedhetetlen korlátozások, így a munkálatok végre valóban sínre kerülhetnek.

14.
14.
hedzsooo
#13: Volt szerencsém annó a jobbik 3D-s mozik közül az egyikben megnézni az első részét, hát az elég jó azért elég gyenge kifejezés, főleg a film vizuális minőségének a terén.

Egyébként talán ha a 2-ra meg majd beülsz, akkor már a 3-ra is érdemes lesz. ...Mivel szerintem nem véletlenül készül zsinórban a 2. + a 3. része, így aztán a 2. része csak a 3. résszel lesz majd kerek igazán, persze lehet tévedek. :-)
13.
13.
Extol
Végre valami jó hír. Nem élek-halok a filmért, de elég jó volt az első rész ahhoz hogy beüljek a másodikra a moziba
11.
11.
DragonBleacPiece
lehet hogy most olyanok jönnek, akik öregek de milliárdosok, és új testet akarnak kapni mint az 1 végén a főszereplő...nem tudom mi lesz a cselekmény, de ha ilyen sok filmre van ötlete akkor az csak jót jelenthet, vagy 200x megnéztem az első részt
10.
10.
Ooorky
#9: Pont ez a lényeg. Az érc kell.
Nem a kék indiánok meg az amúgy is mérgező légkör.
Akkor már mindegy ha felégetik a légkört és mindenki megdöglik odalent, utána lemennek szkafanderben bányászni.
9.
9.
#7: Nekik a bolygó kell, hogy felhasználják annak erőforrásait, nem éri meg felégetni az egészet, ez nem a Warhammer 40k :))
8.
8.
crytek
#7: Ez a jó a filmekben, sorozatokban...nézed minden jel arra hogy na, azt arcon csap a valóság hogy köze nincs ahhoz amire gondoltál...
7.
7.
Ooorky
Én továbbra sem tudom, hogy lehetne más a folytatás, mint visszatérnek az emberek és felégetik az egészet orbitális pályáról.
6.
6.
xanatos0911
#4: Egy idealis vilagban azt feltetelezne az ember, hogy aki kommentel egy cikk ala az elotte el is olvassa az adott cikket... azonban sajnos igazad van :)
5.
5.
hedzsooo
#3: Tucat filmeket nézhetsz addig is rakás számra. :)

Én inkább várok az ilyen filmekre többet, de úgy legalább esélyesebb, hogy többször is nézhető lesz majd. Már persze azoknak a nézőknek, akik a célközönségei és kedvelik ezt a műfajt
4.
4.
hedzsooo
#2: Bemásolhatsz neki mindent, ha ő aztán úgyis csak a cikk/hír címét hajlandó elolvasni! XD :D
3.
3.
Daniel21
Ha így folytatják a premier dátum dobálását, még az is előfordúlhat hogy megsem éljük hogy láthassuk már azt a retkes filmet! :$
2.
2.
xanatos0911
#1: Szia-mia! Te mit olvastál, szabad megkérdezni? :)

Idézem a cikk nagy részét:

“Definitív választ ugyan nem kaptunk, Cameron azonban annyit elárult, hogy az Avatar 2 forgatása már véget ért, a valódi színészekkel operáló jelenetek 100 százalékát lencsevégre kapták, az Avatar 3 felvételei pedig hasonlóan jól állnak - Cameron úgy saccolta, hogy ezzel is 95 százalékban kész vannak.

...

Ez persze közel sem jelenti azt, hogy a két film hamarosan vászonra kerülhet, hiszen ahogy az első rész esetében, itt is óriási mennyiségű digitális utómunkára lesz szükség - ennek értelmében Cameronék 2022 december 16-át jelölték meg az Avatar 2 új premierdátumának.“
1.
1.
elgeri
Ööö! És ki van a kettessel? :) Az már kész?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...