Bemutatkozott a Dynasty Warriors 9: Empires

  • Írta: szlav
  • 2020. szeptember 28.
  • Bejelentés
Link másolása
A TGS 2020 online show-ján színre lépett a Koei Temco és az Omega Force is, hogy bemutassák a Dynasty Warriors 9: Empirest, amely stratégiai játékelemekkel bővíti ki a Dynasty Warriors kaszabolós játékmenetét.

A Dynasty Warriors rajongói mára megszokhatták, hogy a fősodorban érkező epizódok után előbb-utóbb érkezik egy Empires alcímmel ellátott kiadás is, amely a széria ikonikus 1 vs. 1000 csatáit taktikai játékelemekkel bővíti ki. Ennek jegyében mutatkozott be a Dynasty Warriors 9: Empires is, melynek csataterein nem csak az ügyességünkre, de az eszünkre is szükségünk lesz, ha a zászlónk alá szeretnénk hajtani az ősi Kína provinciáit.

A játék három fő új funkcióját az ostromharcok, a diplomácia és a testreszabás jelentik majd. Az ostromharcok során támadóként sokkal nagyobb szabadságot kapunk majd a kastélyok elfoglalására, hiszen a frontális harc és az ostromgépek bevetése mellett akár belülről, a kémjeink segítségével is romba dönthetjük az ellenfél védelmét.

Néha azonban jobban járunk, ha békésen közelítjük meg a szituációt: erre szolgál a diplomácia, melynek útját járva hűséges követőkre tehetünk szert, ezzel pedig akár teljes nemzeteket hozhatunk létre. Egyértelmű tehát, hogy olyan hősökre lesz szükségünk, akik a csatatéren és a tárgyalóasztalnál is megállják a helyüket - itt lépnek be a képbe az új testreszabási lehetőségek.

A Dynasty Warriors 9: Empires 2021 elején érkezik PC-re, Xbox One-ra, Series X/S-re, PlayStation 4-re és 5-re, valamint Nintendo Switchre.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...