Demon's Souls - nem jár együtt a 4K és a 60 fps

  • Írta: Baloo
  • 2020. szeptember 28.
  • Hír
Ahhoz kétség sem férhet, hogy brutálisan fest a Demon's Souls remake-je, viszont most a Digital Foundry jóvoltából kiderült, hogy választanunk kell majd a sebesség vagy a képminőség előnyben részesítése között.

A Demon's Souls talán az egyik legjobban várt PlayStation 5-exkluzív nyitócím , ami nem is csoda, hiszen az előzetesek alapján a Bluepoint Games elképesztő munkát végzett a felújítással. Azonban most kiderült, hogy a beharangozott következő generációs sztenderdet valószínűleg ez sem fogja tudni hozni.

A Digital Foundry csapata futott egy pár kört a Demon's Souls-remake-kel, és megállapították, hogy bár a játék tükörsimán futott 60 képkocka/másodperces képfrissítéssel, ezt "csak" 1440p-s felbontás mellett tudja produkálni. Úgy vélik, lesz majd egy 4K-s opció is a játékban, amely a framerate rovására javít a felbontáson, de az sem kizárt, hogy a megjelenésig még sikerül a fejlesztőknek addig csavarni a beállításokon, hogy mind a két áhított feltétel teljesülhessen.

A Demon's Souls Remake kizárólag a PlayStation 5-ön lesz majd elérhető november 19-től.

128.
Dr.Genya
https://wccftech.com/microsoft-xbox-series-x-performance-is-25-tflops-when-ray-tracing-io-rate-equal-to-13-zen-2-cores/
127.
Dr.Genya
#126: Írtam!Majd térjünk vissza rá,addig mantrázhatod naponta,hogy nem lesz :)
Én lezártam egyenlőre!
126.
delphijos
#118: “És tudod mit?Lesz 4k/60 rt vel simán legalábbis Xsx en!”

Persze, persze. Még az új RTX csúcs kártyáknak is kihívás, de SX menni fog, Ja......
125.
Dr.Genya
Fejed is forr már mi?
Meg kell tanulni rendesen beszélni és talán benned is meglátnak valamit és talán egyszer barát is lehet!De így pfff ez csak szerencsétlenkedés.
124.
Dr.Genya
Most akkor lesz kép a vizforralóról vagy nem? :)
118.
Dr.Genya
#116: Szerintem tök elbeszélünk egymás mellett!
Lesznek 120fps-t támogató játékok 4k-ban?
Lesznek!
Hány Dirt jelent meg eddig Xsx-re ?Szerintem ez lesz az első szóval első nextgen vágod? :)
És tudod mit?Lesz 4k/60 rt vel simán legalábbis Xsx en!
Nyugodtan mentsd el ezt amit írtam aztán vegyük elő mondjuk február-március környékén.
Optimalizáció pedig kell pár esetben,ha azt akarod,hogy valóban előjöjjenek a hardveres különbségek!Más dolog,hogy e nélkül is simán mennek a jelen genes játékok natív 4k ban 60fps mellett +Hdr el 30fps helyett! Ellenőrizhető a neten vagy

https://thegeek.hu/2020/09/29/hogyan-alazza-le-az-xbox-series-x-az-xbox-one-x-teljesitmenyet-video/
116.
delphijos
#114: Persze hogy nem mondtál, pont arról beszélek hogy te kizárólag ezt a két paramétert hajtogattad. Az hogy mögötte milyen a grafika nem is érdekelt. Ott kardoskodtál hogy nem rossz ez a Dirt 5, meg hogy “első nextgen” cím..... pedig egy nagy francokat.

Na, ez is full kamu. Sose mondtam ilyet. Azt mondtam ha lesz, akkor annak ára lesz, mégpedig a grafikai részletesség. Akkor is jöttél azzal hogy én azt mondtam hogy nem lesz 4K/60 se, pedig ott azt is bekapcsolt RT-re mondtam. Olyanokat állítasz amit nem is mondott az ember. Ráadásul most előszedted a PC-s beállításokat, eddig fütyültél rá amit erről mondott az ember. Csak a felbontás meg a framerate volt....
115.
Dr.Genya
#111: Volt már rá példa hogy olyat akartál a számba adni amit nem mondtam....
Detto meg még talán huszár is voltam :)
Lehet félre értettem valamit,de amíg egy vadidegen vásárlót felhajt valaki addig talán talál olyat is aki barátkozik vele vagy rokon pl
114.
Dr.Genya
#108: Keresd vissza nyugodtan mert biztos nem mondtam olyat,hogy az pc ultra pl. Csupán te próbáltad bizonygatni hogy nem lesznek 120fps játékok pedig de:)
113.
Dr.Genya
#112: Ezt még oszthatod kettővel,ha két háztartásban használjátok.
112.
Dr.Genya
#107: 2700x12=32.400
Így kijön vagy vissza is szorozzam? :)
111.
delphijos
#110: Ezt mégis hol olvastad tőlem ? Idézz már bármit is ahol ilyesmit írtam volna. Te olvasol is, vagy csak write only-ban vagy, hogy mással vitázz ? Volt már rá példa hogy olyat akartál a számba adni amit nem mondtam....
110.
Dr.Genya
#101: Khm!Szóval lemezekkel nepperkedni valami felsőbbrendű folyamat ellenben egy baráttal,osztálytárssal,rokonokkal,vagy akár a szomszéddal legalisan megosztani egy szolgáltatást már ördögtől való?
109.
Yanez
Látom megint azon megy a szájkarate melyik konzol jobb, s erre a védőemberek jönnek a saját igényeikkel. Nincs jobb. Van amelyik az egyiknek felel meg jobban, van amelyik a másiknak. Természetesen nem akartam zavarni, folytassátok csak!
108.
delphijos
#105: Ki mondta ?????

Basszus, az összes konzolvitánál szinte csak ezekről van szó. Alig egy-két ember próbálja néha beszúrni hogy “basszus ez PC low settings”. Keressen meg a te kommentjeidet ? Semmi másról nem beszéltél csak erről a 2 paraméterről amikor a teljesítmény került szóba. Vagy a Dirt 5 cikknél a kommentedet hogy “tessék megvan a 120 fps”, és még eloadtad hogy milyen jó a grafika.... ne idegesits már fel komolyan. És te akarsz itt VGA usage linkeket adni ?
107.
atedolgod
#103: Az ultimate mióta 32400ft ? Ez sehogy sem jön ki.
106.
atedolgod
#104: Most minden kötekedés nélkül, a box -on pár dolog valami hihetetlenül el van rejtve, rosszul van szervezve. Nem rég mutattam meg egy anyukának, hogy miképp tudja az egy darab account -jával megoldani, hogy családi legyen, és lehessen szabályozni a gyerek hozzáférését...
Ennek a funkciónak egyszerűnek kellene lennie, de egyáltalán nem az. Az emberek többsége meg sem tudja csinálni, a "home -olásról" meg nem is hallott...
De ettől még egy jó lehetőség igazi kockáknak, akik együtt megvehetik így a gamepass -t.
105.
Dr.Genya
#97: ,,El kéne szakadni attól hogy csak a felbontás meg a framerate a minőség fokmérője. Mert ez nem igaz.''
Ki mondta az ellenkezőjét?
Most megint linkeljem ide hány százalék rendelkezik olyan pc-vel ami akár az X-es Rdr2 szintjét hozza?Nézz vissza egy thevr streamet hány pc tulaj verte a seggét a földhöz a látványtól! 1060-as kártya is csak 10-ből 1 embernek van ennyi!
104.
delphijos
#101: Ja, és fontos hogy nem ENGEM kell meggyőzni, aki “képben van”, de kiváncsi lennék 1000 olyan szülőből mondjuk aki nem játszik, csak megveszi a gépet a gyereknek, hány tudja egyáltalán mi az a “home-olás”. És hány olyan aki maga veszi a gépet, de “kocajátékos” megveszi , kicsengeti a díjat és játszik....
103.
Dr.Genya
#95: Igen!!!
32.400ft :2,de ez az ultimate mindennel minden akció nélkül .
Ha csak gamepass hamarosan ea-vel 320 játék+live kell az még olcsóbb és ezekben semmi 300 forintos trükközés nincs persze általában kapsz ezekhez vagy ezek közben pár 300 forintos hónapot is,de azok meg szépen hozzá is adódnak.
102.
atedolgod
#96: Hát... így a 40 fele közeledve nem nagyon vesz nekem az édesanyám játékokat... :)
És nem mondtam hogy megvenném 50 -ért. 30 -ért sem venném meg.
Azt mondtam, hogy a gp attól, hogy sok játék van benne, még nem biztos hogy jobb vásár, mert ez nagyon függ attól, hogy mennyi időd van, és mivel szeretnél játszani ezen idő alatt. Ha annyi időd van mint nekem, és messze nem érdekel téged minden játék, akkor simán lehetnek olyan hónapok, amikor semmit, azaz SEMMIT nem használnék a gp kínálatából. Én nem szeretek "csipegetni". Nem fogok össze vissza letöltögetni és fél órákat játszani egy egy semmire való játékkal. Kiválasztom azt ami kell, és AZZAL fogok játszani, amikor épp tudok.
A sony gépén pedig a nintendo -t leszámítva ott van minden ami létezik - ja halo nem, de az nem is érdekel - tehát meg fogom találni azt, ami kell nekem, amikor kell nekem. (Ami még sincs, arra ott a pc, de ezek gyengébb masinákon is működnek) Ha olyan masinám lenne, ahol csak egy darab hiányozna abból ami nekem kell, akkor mihez kezdjek? Ne játszak vele? De akkor minek vettem a konzolt? Azért hogy kamu indokból adjak pénzt havonta a microsoftnak csak mert rengeteg általam nem játszott játék van a könyvtárban? Na és?

Érted... A családapákat a sony most nem célozza per pillanat, de gondolom ha a gp kinövi magát, akkor majd a ps now -t rágyurmázzák erre a piaci modellre, esetleg összeolvasztják a ps plus -al... vagy csinálnak amit akarnak... a lényeg hogy én megkapjam azt a pár játékot, amivel játszani szeretnék.
101.
delphijos
#95: Azzal együtt hogy hogy szerintem is jó a GP, én elsősorban - mivel a fiam is az én előfizetésemet használja - azért az ennek ellenére sem jó “árpropaganda” hogy ha találsz valakit akkor csak félár. Egyrészt nem biztos hogy valakinek van ilyen ismerőse ( mondjuk elvileg nem is arra van kitalálva hogy kvázi idegenek összeálljanak, más kérdés hogy meg lehet csinálni ) másrészt akkor a játékárakat is lehetne úgy számolni hogy 4-en megveszik lemezesen, és még utána el is adják... mindjárt az is milyen olcsó.... Egy embernek azért nem feltétlen annyira olcsó egy Ultimate előfizetés, persze teljes árat nézve. Egy szülő ha konzolt vesz a gyereknek, nem biztos hogy számol azzal hogy “na majd a szomszéd Pistinek is ez lesz, akkor felesben olcsóbb lesz” vagy “majd a Brazil store-ban előfizetőnk”. Nem mindenki ilyen “spíler”.
100.
atedolgod
#94: Mindenképpen remek dolog, hogy a microsoft kísérletezik, és megfelelő piaci ellenfél. Baj is lenne ha nem volna az.. A GP véleményem szerint kiváló választás pl egy családnak, ahol apuka vett két xbox -ot a három gyereknek, és azt mondja hogy "na itt van, játszatok azzal amit találtok rajta", és ezzel le van tudva... Egy gyereknél, egy box -al viszont már elgondolkodnék hogy ez jó -e.
99.
Ra1D3n
#98: Ebben semmi ügyeskedés nem volt még a részemről, ez csak az alap basic megoldás ami a legcélszerűbb. Ha ügyeskedni akarok, akkor kb 3 évet csinálok 8x.000-ből, ami felezve csak 4x.000. És nem kell hozzá lakatlanszigeteki account, meg bermudaháromszögi account, minden megoldható 1 profilról. Nem tudom a Sony mikor engedi végre a profilok migrálását, mert már nagyon átvinném a UK profilomat magyarba...
98.
atedolgod
#95: Jó hát persze, én most a trükközéseket nem számoltam, de ha az is ér, akkor ott vannak a sony -nál is. Pl lehet indonéz account -ra ps plust venni, és máris jobb ára van, meg itt is van elsődleges gép, és többedleges, és akkor odaadom három haveromnak.... Ja meg leesik a platóról a DS remake lemez, és akkor ingyen volt... :)

Én az alap felállásról beszéltem, ügyeskedni nyilván mindenhol lehet, és kell is, főleg ha olyan országban élsz, ahol keleti fizetésekhez társulnak nyugati árak.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...