Crash Bandicoot 4 - TV-reklám érkezett

  • Írta: Baloo
  • 2020. szeptember 28.
  • Videó
Link másolása
Ezen a héten pénteken érkezik a Crash Bandicott 4: It's About Time, ezért az Activision szeretné egy kicsit felpörgetni a játék körüli marketinget, amit ezúttal egy nagyon rövid élőszereplős reklámon érhetünk tetten.

Nem kell már sokat aludnunk a Crash Bandicoot 4: It's About Time megjelenéséig, hiszen mindenki kedvenc sávos bandikutja és díszes kompániája most pénteken, azaz október 2-án debütál PlayStation 4-en és Xbox One-on, valamint később elérhető lesz Xbox Series X/S-en is.

Ennek örömére a kiadó meg is osztott egy nyúlfarknyi hosszúságú élőszereplős reklámot, amelyben Quavo amerikai rapper is feltűnik egy pár képkocka erejéig.

És ha már szóba kerültek a Crash Bandicoot 4 reklámjai, akkor a játék ázsiai piacra pozicionált tévés előzetesét - miután felkészültetek a kultúrsokkra - is csekkoljátok:

3.
3.
Gerzson95
#2: Japán verzióban nem lepődnék meg. :D
2.
2.
C0m1n65un
A japán reklámból kiindulva eléggé globális volt az, hogy almának hittük amiket Crash befal. Remélem azért ez a muzsika nem fog megszólalni a játék alatt, mert eléggé game breaker hatása van. :D
1.
1.
Gerzson95
Tiszta kilencvenes évek. :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...