Observer: System Redux - ízelítő az új ügyekből

  • Írta: fojesz
  • 2020. szeptember 29.
  • Videó
Link másolása
Újabb gameplay videóval jelentkezett a Bloober Team az Observer: System Redux kapcsán, az ötperces anyag a felújított változat vadonatúj mellékküldetéseiből ad egy kis ízelítőt.

Az Observer: System Redux cyberpunk világában három új megoldandó ügy vár majd hősünkre, amelyek észrevétlenül ágyazódnak be a játékba az elsődleges sztoriszál mellé. Ezek közül kettőből, az Errant Signalból és a Her Fearful Symmetryből ad egy kis ízelítőt a játék legújabb gameplay kedvcsinálója:

A System Redux emellett új és átdolgozott játékmechanikákkal várja a játékosokat, így például a lopakodáson is változtattak az alapjátékhoz képest a Bloober fejlesztői. A grafika is szebb lesz természetesen, ha már a next-gen konzolok apropóján készül az új változat: 4K-s felbontásra, frissített textúrákra, új animációkra, modellekre és effektekre, valamint ray tracing- és HDR-támogatásra számíthatunk.

Az Observer: System Redux november 10-én érkezik PC-re és az Xbox Series-konzolokra, míg PlayStation 5-re november 19-től vásárolhatjuk meg.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...