Íme, a Games with Gold októberi játékai

  • Írta: szlav
  • 2020. szeptember 29.
  • Akció
Link másolása
Búcsúzunk a szeptembertől, így ideje felkészülni az Xbox Live Gold-előfizetésünkhöz járó új címekre! Láttunk már erősebb felhozatalt, de az ajándékok közt akad egy egészen friss újdonság is.

Az újgenerációs Xbox-konzolok megjelenését megelőző hónapban sem hajítja le az atomot a Games with Gold csomagja, de a kisebb indie címek és a régi klasszikusok közt legalább egy új sétaszimulátort is zsebre vághatunk.

Ez utóbbi nem más, mint a Maid of Sker, amely walesi folklórral és jó adag horrorral fűszerezi meg az amúgy minimalista játékmenetét - itt olvashatjátok a róla írt tesztünket. A második Xbox One-játékunk a Slayaway Camp: Butchers Cut lesz, amely egy olyan puzzle-játék, ahol mi alakíthatjuk a horrorfilmek gyilkosát. A két listavezetőt egy végtelenül cuki szerepjáték, a Costume Quest, illetve egy régi klasszikus, a Sphinx and the Cursed Mummy támogatja meg.

9.
9.
szujonor
A Maid of Skernek örülök.
8.
8.
crytek
#6: Ez tévedés...

Minden más nem adja azt amit a steam...kb mint a sarki piacon a marikanéni akinek a kis asztalán csak 10 szál répa van reggelente (pl epic store) vs tesco ahol MINDEN IS van (steam) Ótvar putriban semmit nem veszek nem hogy játékokat.
7.
7.
crytek
#5: Mert lehet hogy egyszer fogok. Ezzel 100% mivel a horror az egyik kedvenc kategóriám + az ilyen pár órásokra mindig van időm.
6.
6.
Ooorky
#5: Mert hoarder.
Ezért van felháborodva minden ellen ami nem steam...
5.
5.
FURY380
#4: Akkor minek gyűjtöd ha nem játszol vele?
4.
4.
crytek
#3: Nem láttam sehol törvénybe foglalva hogy játszani is kell mindennel. Nem mellesleg ami ingyen az az meg is rohadhat nem igen fog zavarni ha sosem lesz tolva.
3.
3.
FURY380
#2: Amekkora a backlogod, úgysem fogsz vele játszani.
2.
2.
crytek
Maid of Skernek hamar leáldozott... ez jó hír mert akkor nemsokára ott lesz pc-n is a humble choiceba majd :) Várom
1.
1.
Yanez
Száraz kenyér és víz. Egyszer túllehet élni, pláne, ha van otthon kolbász meg zsömle is.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...