Godfall - bukott és őrült istenek

  • Írta: gorien
  • 2020. szeptember 30.
  • Videó
Link másolása
Minden egy szörnyű háborúval kezdődött, amelyben bajtárs a bajtárs, testvér a testvér ellen fordult. Az egykor vállt vállnak vetve küzdő Orin és Macros most egymás életére tör. Erről szól a Godfall legújabb előzetese.

A Gearbox és a Counterplay Games közelgő looter-slasherének háttértörténetére koncentrál a legújabb cinematic előzetes. Aperion romokban hever, ez pedig nagyban köszönhető Macrosnak, aki korábbi társát, Orint, és sok más Valorian-lovagot elárulva háborúba kezdett. Macros és Orin ellentéte egy változatos fegyvereket felvonultató összecsapásban csúcsosodik ki. 

Nemrég kiderült, hogy a Godfallt a PlayStation 5 nyitócímei közé várhatjuk: november 12-én jelenik meg (Európában csak egy héttel később lesz játszható), és ekkor válik elérhetővé PC-n is az Epic Games Store kínálatában.

14.
14.
Yanez
10.
10.
RangerFox
#1: A Gamespoton kívül mindenütt annyi lesz!
9.
9.
PapaYeti
#2: A ds szép de ha a jaték mechanika marad a régi akkor az kevés egy jó jatékhoz a godfallban pedig a jaték mechanika lehet az amitől igazán jó. A dark souls 1 és 3 közti kis játek mechanikai lülönbbség is sokat számított ami a godfall ban van az meg hatalmas ugrásnak tűnik. Taktikusabb mint demon souls ahol ez van : várj ameddig jön az ütés animacio térj ki üss vissza kettőt. Nem volt ezzelsem baj 10 éve de most már zavar... Ézert venném én godfall-t pedik ds- t imadom csak legyen jó sztori.
7.
7.
DarkLord
Nekem ez tipikusan az a játék, ami semennyire nem mozgatott meg. Enélkül eltudok élni, hogy nem fogok vele játszani :D (persze, majd ha ps plus-ba adják 2023-ban, akkor kipörgetem lehet hehe).
6.
6.
darksiders19873
#5: Ps5 előrendelés?
Amúgy nem rendelem elő, én oda csóró vagyok!
5.
5.
Darksiders84
#4: Sikerült a Ps5 előrendelésed ?
4.
4.
darksiders19873
2.
2.
Darksiders84
#1: Szerintem ha nem is kiemelkedő de símán lesz egy erős közepes vagy talán még kezdő indulóként 8 pontos is majd meglátjuk én figyelem bár aki kaszabolni akar lehet inkább a Demon Soulst veszi majd ez inkább csilivili könnyedség mondjuk nem mindenki szereti a dögnehéz szenvedést se ahol alig van chekpoint majd kiderül de kezd izgi lenni ahogy közeledünk a nagy megjelenésekhez jó lesz ez az év vége elég erős.
1.
1.
Yanez
Még a végén kiderül, hogy jó játék lesz ebből. Szerintetek van esélye úgy átlagba véve egy 8 pontos szereplésre?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...