A fejlesztők a Sackboy: A Big Adventure-ről

  • Írta: gorien
  • 2020. szeptember 30.
  • Videó
A Sumo Digital a PlayStation 5-re is elhozza Sackboyt, aki egy saját, nagy kalandot kap egy 3D-s platformer képében. A legújabb előzetesben azt mutatják be, mit tartogat majd a játék, és hogyan készítették el.

A Sumo Digital képviseletében Ned Waterhouse mutatja be nekünk a játékukat a Sackboy: A Big Adventure legújabb előzetesében. Többek között megtudjuk, hogy az alapoktól kezdve újradolgozták Sackboy irányítását: mivel nem egy szokásos LittleBigPlanet-játékkal, hanem egy 3D-s platformerrel lesz dolgunk, ezért az érzékeny kezelés kiemelten fontos volt.

A pályák elkészítésénél arra is figyeltek, hogy minden egyes szint egyedi kihívás legyen, ennek megfelelően számos titkot és elsajátítandó power-up képességet találunk majd. A játék multiplayer módot is kap, ami szintén sajátos élmény lesz: egyes kihívások kifejezetten a csak együtt használható képességekre vannak felépítve. 

A Sackboy: A Big Adventure november 12-én jelenik meg PlayStation 4-re és 5-re. A csapat a videóval együtt felfedett két különleges kiadást is, amelyekben egy képregény, négy különböző, játékbéli jelmez és még egy tigrisnek öltözött plüss Sackboy is helyet kapott.

5.
DarkLord
#4: A psp-s rész az nekem túl sivár volt a többihez képest, de az nem volt olyan hosszú. Amúgy meg engem ilyenekkel simán megvesznek, ami 51 mp-nél van a fogsoros valamilyen tárolószerű lény. Ezeket bírom , mert barom jól is néz ki meg ötletes is. Ezért szerettem a többi részt is, mert ilyen beteg dolgokat kreálnak benne.
4.
Aang
#1: Szerintem a második rész, és a psp-s epizód, igen hosszú volt. Annyi bőven elég. Viszont a harmadik epizód tényleg túl rövid volt. Gyakorlatilag olyan érzés volt, mintha csak akkor kezdődött volna a játék, mikor véget ért.
3.
NECROSMOKE
Jól néz ki, de arra a 60 fps kiváncsi leszek.
2.
Darksiders84
Jópofa én is tuti beszerzem majd.
1.
DarkLord
Kicsit hosszabb történetet is eltudnék képzelni, mert az ezelőtti részekben valahogy , mindig kevésnek tartottam a pályák számát , főleg az utolsóban, de tuti ezt beszerzem :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...