Black Ops: Cold War - sztorielőzetesen a zombik

  • Írta: Baloo
  • 2020. október 3.
  • Videó
Link másolása
Az Activision egy pár nappal ezelőtt már lerántotta a leplet a Call of Duty: Black Ops - Cold War élőhalottairól, amit most még utólag gyorsan megtoldott egy roppant látványos CGI-trailerrel is.

A mostani videó egyes képkockái már ismerősek lehetnek azoknak, akik követték a pár nappal ezelőtti bejelentést - ennek ellenére érdemes lehet így is végignézni a hangulatos előzetest, ugyanis immáron vágások nélkül élvezhetjük a történetet.

A trailerben egy régi ismerős is visszaköszön - Grigori Weaver -, akit azzal bízott meg a CIA, hogy egy nemzetközi csapatot vezetve járjon utána egy bizonyos természetfeletti jelenségnek, amit csak úgy emlegetnek: Projekt Endstation. Weaver gyorsan ráeszmél, hogy valószínűleg jobb lett volna, ha a titkos második világháborús kísérleteket mindörökre elnyeli a lengyel földalatti komplexum - azonban nem így történt, és most a hidegháború alatt ismét szembe kell nézniük a túlvilági fenyegetéssel.

A Call of Duty: Black Ops - Cold War november 13-án érkezik PC-re, Xbox One-ra és PlayStation 4-re, valamint Xbox Series X/S-re és PlayStation 5-re is elérhető lesz.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...