Godfall - szükséges az online kapcsolat

  • Írta: szlav
  • 2020. október 5.
  • Hír
Habár a Gearbox és a Counterplay looter-slashere nem a manapság divatos live service-modellre épít, a PlayStation Store-on feltüntetett infók szerint mégsem játszhatjuk azt folyamatos internetes csatlakozás nélkül.

A PlayStation 5 nyitócímeként érkező, de PC-n is megjelenő Godfallban állig páncélozott félistenekkel kaszabolhatjuk majd az ellenfeleinket, a hosszútávú célunk pedig az lesz, hogy minél erősebb fegyverzettel és felszereléssel ötvözzük fel a karakterünket. Hiba lenne azonban ezek hallatán MMO-nak vagy szolgáltatásszerű játéknak titulálni a Counterplay Games alkotását, hiszen a fejlesztők már többször is kihangsúlyozták: az online játékokban népszerű elemek ellenére ez egy teljesen kerek, hagyományos sztorimódra épülő kaland, erős kooperatív opcióval.

A minap azonban kiderült, hogy a játék a fent említettek ellenére is igényli majd a folyamatos, aktív internetkapcsolatot. Ezt maguk a fejlesztők erősítették meg Twitteren, miután egy felhasználó felfedezte a játék PlayStation Store-os adatlapján látható "Online Play Required" sort. Aki tehát arra számított, hogy a lemezes kiadást beszerezve bárhol, a világhálótól messze is harcba szállhat, az biztosan csalódni fog, na meg persze azok is, akik nem rendelkeznek igazán megbízható, stabil kapcsolattal.

A Godfall november 12-én jelenik meg PC-n az Epic Games Store kínálatában, 19-én pedig játszható lesz PlayStation 5-ön is.

3.
Neo1989
Én biztos megveszem, de nem őrülök az ilyennek. Már a Forza Horizon 2 is használható volt SP-ben ha csak időnként vagy online luxus lenne példát venni róla.
2.
PapaYeti
#1: Én bizakodó voltam egy hdr színes fantasy jo technikás csatákkal és gazdag világgal... hdr színes megvan a többi egyre gyanúsabb.

https://youtu.be/Q4GrrGhKi3w

It 12:00 a mobok még mindig nem igazán csinálnak semmit bele lősz és néz hogy akkor most mivan, aztán jól körbe pattogod mire nagynehezen válaszól egy unalmas útés animációval az is csúszik össze vissza... nem akartam a ds-t újra főleg az elavúlt játék mechanika miatt de nekem az lett múlt héten berendelve... .
1.
Oistrakh01
Előrendeltem de most látom 30 ezer ft lesz ez is ráadásul már annyira nem hangoztatják hogy nagyon sok endgame tartalom lesz..Lehet inkább a demon souls lesz ebből..
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...