Megvette a Rockstar a Crackdown 2 fejlesztőit

  • Írta: fojesz
  • 2020. október 12.
  • Biznisz
Link másolása
Habár a felek még nem verték nagydobra a hírt, a brit cégjegyzék alapján a Rockstar október elején felvásárolta a Crackdown második részét is jegyző Ruffian Games csapatát.

A Rockstar Games felvásárolta a Ruffian Games csapatát, az a jövőben Rockstar Dundee néven folytatja a működését. Habár formálisan még nem jelentették be az üzletet, a TheGamer találata szerint a brit cégjegyzékben már naplózták a változást.

Az összebútorozás előzménye lehet egy tavalyi álláshirdetés, amelyben különböző mérnöki pozíciókra keresett munkatársakat a Ruffian, akiknek a Rockstar projektjein kellett volna dolgozniuk - a közös munka tehát egy éve biztosan tart már.

A Ruffiant egyébként 2008-ban alapították a DMA Design, a Climax és a RealTime Worlds veteránjai, a csapatban olyan arcok fordultak meg, akik már a Grand Theft Auto, az eredeti Crackdown, a Fable II és a Project Gotham Racing munkálataiban is közreműködtek.

A srácok legismertebb játéka a Crackdown 2 volt, egyébként pedig főleg Kinect-játékoknál működtek közre, illetve besegítettek a Halo: The Master Chief Collection és a Crackdown 3 munkálatainál is.

13.
13.
delphijos
#12: Sőt, az online külön ingyen is elérhető lesz....
12.
12.
Yanez
#11: Igen, pont ezért néhány előző genes címhez, ha van ilyen belenyúlásos frissítés, ingyen adják azt.
11.
11.
crytek
#10: Nem hinni kell ,hiszen volt már róla hír is.

Az meg hogy valami BC az = fut az új gépeken ,de ez nem egyenlő azzal hogy ki is használja az új gép erejét. Ahhoz hogy így legyen bele kell nyúlni a játékba.. szebb lesz több fps lesz gyorsabban tölt stb...
10.
10.
Yanez
#9: Nem hiszem, hogy nextgenre megint eladják az V-t. Tudod, hátra kompót (BC).
9.
9.
crytek
#8: Senki sehol nem írta hogy nem lesz.De jelenleg semmi nem indokolja. Kijön majd most next genre is a GTA 5 ott is tarol majd...Szintem olyan 2023-tól elkezdhetnek beszélni a GTA 6-ról.... esetleg.
8.
8.
Yanez
#7: Nincs rá szükségük, de a GTA V receptjét meglovagolva akár egy még nagyobb, még több pénzt termelő folytatást hozhatnak világra. Arról nem is beszélve, hogy már csak a hírnév miatt is kell az új GTA. Ez nem egy Fortniteot gyártó cég, úgyhogy lesz itt 6-ik felvonás, erre mérget vehetsz, például ciánt.
7.
7.
crytek
#6: Nincs is rá szűkségük....hova törjék magukat amikor a 7+ éves játékuk olyan szinten fogy hogy azt ma bármelyik új aaa cím megirigyelné..?
6.
6.
Yanez
#5: Vagy a GTA VI akkora volumenű alkotás, hogy kell a segítség, különben még az elkövetkezendő generációban sem lesz készen.
5.
5.
crytek
#1: Halo kollekcióelég jó lett. Gondolom tapasztalt embereket kerestek és akartak...

Lehet a GTA 5 next genesítéséhez kell a segítség hogy minél jobb legyen. Mert attól nem félek hogy a korábbi részeket fogja remakelni a rokksztár
4.
4.
Yanez
#1: Nem egyértelmű? Valakinek kávét is kell főznie és a szemetet kivinni.
3.
3.
Zisten
#1: Detto ez volt a reakcióm. :D :D :D :D
1.
1.
JinjeR
"Megvette a Rockstar a Crackdown 2 fejlesztőit
Reakció- Mi a f@sznak? :D:D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...