Dinamikusan változó pályát kap a PUBG

  • Írta: szlav
  • 2020. október 13.
  • Letöltés
Link másolása
Izgalmasnak ígérkezik a PlayerUnknown's Battlegrounds kilencedik szezonja, hiszen az egy vadiúj térképpel bővíti a játék felhozatalát. Paramo ráadásul nem akármilyen terep lesz: a vulkanikus talaj folyamatosan változik majd a talpunk alatt.

A PUBG játékosai eddig sem érezhették magukat túlzott biztonságban, Paramo vulkánja pedig gondoskodik róla, hogy ez a későbbiekben se legyen másképp. Az új szezon kezdetétől fogva érdemes lesz alaposan körülnéznünk a pályán, mielőtt kiugrunk a helikopterből, a PUBG Corp. ígéretei szerint ugyanis minden alkalommal más-más lávafolyamoktól izzó felszín vár majd ránk.

Talán mondanunk sem kell, hogy ez a dinamikusan változó térkép nem igazán kedvez azoknak, akik gyalogosan vagy szárazföldi gépjárművel szeretnék átszelni a terepet. Szerencsére egészen valószínűnek tűnik, hogy a frissítéssel vezethető helikoptereket is kap a játék - ezt egyelőre hivatalosan nem erősítették meg a fejlesztők, de mivel augusztus óta folyik a teaselés, inkább azon lepődnénk meg, ha ez nem így lenne.

A PUBG kilencedik szezonja október 21-én éri a PC-s játékosokat, PlayStation 4-re és Xbox One-ra pedig október 29-én érkezik meg a frissítés.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...