Colin McRae: DIRT videó-duó

  • Írta: tjames
  • 2007. március 29.
  • Hír
Link másolása
A Codemasters két igen izgalmas Colin McRae: DIRT videóval ajándékozott meg minket a héten. Az egyik renderelt szépség, míg a másik szín tiszta in-game.
A Codemasters két igen izgalmas DIRT videóval ajándékozott meg minket a héten. Az egyik renderelt szépség, míg a másik szín tiszta in-game.


A fent látható "tegnapi" renderelt videó után ma este végre felkerült a netre az első ingame jeleneteket tartalmazó "actual gameplay footage" videó. Meg kell mondjam, szerintem egy force feedback-es kormánnyal ez egy baromi jó játék lesz! És hogy az a belső jeleneteket tartalmazó rész is a játék része lesz-e, azt nem tudni, de durva lenne. Mindenesetre, lévén ős Colinos vagyok, nekem must have kategória. Várom nagyon.

5.
5.
tjames
Ebben igazad van. Richard Burns Rallyban úgy törik a verda mint a tojás. Mikor először játszottam azzal, haverommal fogadtunk hogy végigmegyek e a pályán. Ő nyert. Ott bizony nem volt kecmec, ha padkáztam megesett hogy kiment a kerék...Bár ha meg túl realisztikus egy gamma, akkor szinte játszhatatlan, merthát egyikünk sem rallypilóta.
4.
4.
skiz0
Ejjjha, hát ez nem gyenge :D

de hogy meg ez nem reccenne a mostani gépeken, az is sicher!!! :P
3.
3.
Utys
Gépet kellene cserélnem. Jó lesz ez.
2.
2.
VID993HUN
Én eddig nem nagyon szerettem a rally-t, de ennek nagyon nagy hangulata van!!!
1.
1.
tjames
Korábbi hírek szerint júniusra datálják a megjelenést. Nemtom hogy ez azóta is így van-e, de jó lenne....
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...