Ilyen gép kell az Assassin's Creed: Valhalla alá

  • Írta: Baloo
  • 2020. október 15.
  • Gépigény
Link másolása
Nem egy, hanem rögtön öt konfigurációajánlást is kaptunk a közelgő Assassin's Creed: Valhalla hardverigényei kapcsán, valamint befutott még egy videó is, amelyben a fejlesztők foglalják össze mindazt, amit tudni érdemes a játékról.

Kevesebb, mint egy hónap van hátra, hogy november 10-én PC-re, Xbox One-ra és Series X/S-re, valamint PlayStation 4-re is megjelenjen az Assassin's Creed: Valhalla, így időszerű volt, hogy a Ubisoft megossza velünk, hogy kell-e gépet újítanunk ahhoz, hogy jól fusson a vikinges kaland.

Ahogy a fenti képen is láthatjátok, a franciák nem bízták a véletlenre a dolgot, és egy roppant aprólékos táblázatot készítettek a Valhallához. Ez alapján a belépőszint nem tűnik vészesnek, viszont amennyiben 60 fps-sel futtatnák a játékot magas beállítások mellett, úgy azért mélyebben bele kell nyúlnunk a zsebünkbe.

A rendszerigény mellett egy majdnem hét és fél perces videót is feltöltött a Ubisoft az Assassin's Creed: Valhalláról, amelyben látványos képsorokkal kísérve igyekeznek részletesen bemutatni a játék összes aspektusát:

Ezenkívül pedig egy bő egyórás gameplay felvételnek is örülhetünk:

Az Assassin's Creed: Valhalla a PlayStation 5-öt sem hagyja ki, de a Sony konzoljára régiótól függően november 12-én vagy 19-én érkezik.

14.
14.
Gerzson95
Uborkáék gépigényeit nyugodtan be lehet szorozni kettővel.
8.
8.
Neo1989
32 GB-t még mindig nem használ ki semmi szomorú. Pedig decemberben fogok 64-re váltani.
7.
7.
xanatos0911
#6: Valószínűleg azért, mert az 1440p az 60FPS a 4K pedig csak 30FPS. Vagy typo is lehet.
6.
6.
simon 555
Szóval 4k-hoz gyengébb GPU kell mint 1440p-hez?
Illetve ha 1440p-hez elég az AMD 5700XT, miért kell 2080 Super Nvidiából mikor a 2070 Super is jobb nála?
5.
5.
hedzsooo
A vicc, hogy ez a játék továbbra sem tud kutyára sem érdekelni engem, de a sok butaságot amit olvasok alatta -főleg ilyen hardeveres dolgokra vonatkozó cikkeknél-, arra késztet hogy kiálljak 1 kicsit még akár egy Ubisoft által készült játék mellett is. :D
4.
4.
hedzsooo
#2: Ha Ultra High grafika mellett elmegy 4k-ban stabil 30FPS-el, akkor nyalán a 4k+60FPS sem okoz majd gondot majd mai, felső-kategóriás hardverekkel, a grafikai beállítsokkal kicsit esetleg játszva.

2.
2.
ABorealis27
4K 60 fps-t már meg sem adták :D.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...