Black Ops: Cold War - ilyen lesz a Fireteam mód

  • Írta: Baloo
  • 2020. október 15.
  • Videó
Link másolása
Ma este indul a Call of Duty: Black Ops - Cold War következő bétaköre, amire a Treyarch egy új trailerrel szeretne rápörgetni mindenkit. Az új videóban a 40 főre tervezett Fireteam játékmódot csodálhatjuk meg közelebbről.

A múlt hétvégén csak a PS4-es játékosok vethették bele magukat a Call of Duty: Black Ops - Cold War bétájába, ez azonban most hétvégén megváltozik - indul ugyanis a játék bétája a többi platformon is.

Egy héttel ezelőtt már kiderült, hogy a PC-n milyen vasra lesz szükségünk, hogy becsatlakozzunk a játék bétatesztjébe, most pedig egy hangulatos trailer is érkezett az egyik grandiózusabb játékmódról. A Fireteam: Dirty Bomb egy legfeljebb 40 főt számláló móka lesz, ahol akár járművek segítségével is azon leszünk, hogy elsőként robbantsuk fel a pályán fellelhető urániumot. Ezt a játékmódot természetesen most hétvégén is kipróbálhatjuk majd két különböző pályán.

A Call of Duty: Black Ops - Cold War előrendelői bétája ma este 7 órakor indul, október 17-től pedig elstartol a nyílt próbahétvége is. Az FPS végleges verziója november 13-án érkezik PC-re, Xbox One-ra és PlayStation 4-re, valamint Xbox Series X/S-re és PlayStation 5-re is elérhető lesz.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...