Csalóktól hemzseg a Black Ops: Cold War bétája

  • Írta: szlav
  • 2020. október 18.
  • Hír
Link másolása
A hétvégén végre a PC-s játékosok is kipróbálhatták a Call of Duty - Black Ops: Cold War nyílt bétáját, az ingyenes próbakör azonban csalók ezreivel árasztotta el a szervereket. A konzolos játékosok a cross-play kikapcsolásával menekülnek.

Joggal tehetnénk fel a kérdést: mégis ki akarna csalni egy kétnapos bétateszt során? A válasz azonban alaposan meglepne bennünket, hiszen alig egy órával a próbakör rajtja után máris feltűntek az aimbotot és wallhacket használó, látványosan csaló játékosok. Sajnos nem egyedi esetről van szó, hiszen hasonlóképpen járt korábban a Modern Warfare bétája és a Warzone is.

A könnyen beszerezhető csalások és a béta ingyenes mivolta miatt azonban jelenleg kifejezetten extrém a helyzet, így a beszámolók alapján a konzolos játékosbázis jelentős hányada máris kikapcsolta a platformok közti cross-play opcióját, így menekülve a PC-s probléma elől. Ez természetesen hosszabb várakozási időt és kevésbé balanszolt lobbikat eredményez, de határozottan jobb, mintha valaki a pálya másik feléről rántaná le a fejünket.

Ezen a ponton tehát csak reménykedhetünk abban, hogy a Treyarch folyamatos figyelemmel tartja a problémát, és hamarosan orvosolja azt. Nyilvánvaló, hogy a teljes, fizetős játékban kevesebb felhasználó vetemedik majd ilyesmire, de a tény, hogy már a béta első óráiban ilyen könnyedén működnek a legdurvább csalások, mégis eléggé bizarr.

A Call of Duty - Black Ops: Cold War november 13-án érkezik PC-re, Xbox One-ra, Series X/S-re és PlayStation 4-re, november 19-én pedig PlayStation 5-re.

40.
40.
BockÚr
#3: + ennek a résznek kellett volna továbbvinnie mindent ami jo volt a modern warfare ban és dobnia mindent ami szar volt de valahogy mégis sikerült nekik trashebb játékot csinálni annál a campfestnél vicc
39.
39.
Turley
Sztem lassan 10 éve nem hallottam senkit pistikézni, ez az oltás még létezik?
36.
36.
Zuzmo
Viszont, jön az R6 gamepass-be.
35.
35.
delphijos
#29: Simán le tudtad tölteni egy free week vagy weekend során. De full free tényleg sose volt.
34.
34.
Zuzmo
#29: Ingyen szerintem se adták soha, viszont pc hardverhez szokták néha adni, vagy pl volt olyan csomag, hogy 12 hónapos ps plushoz adták, ilyesmik.
33.
33.
Azarox
#32: Nincs szerkesztes...
32.
32.
Azarox
Emlékszem cod4 hc multiban nem volt olyan szeró ahonnan nem basztam ki mondván csalok. Pedig sosem tettem,sőt egy időutan már abban láttam csak kihívást hogy a nagypapás aimbotos hackereket próbáltam kiszedni. K. Nagy kocka voltam na és ez mások szemében csalással egyenlő. Bann=elismerték tehetségem. Gondolom sokan érezték úgy hogy akkor felteszik miattam a wht aimet..
31.
31.
Azarox
Emlékszem cod4 hc multiban nem volt olyan szerzó ahonnan nem basztam ki mondván csalok. Pedig sosem tettem,sőt egy időutan már abban láttam csak kihívást hogy a nagypapás aimbotos hackereket próbáltam kiszedni. K. Nagy kocka voltam na és ez mások szemében csalással egyenlő. Bann=elismerték tehetségem. Gondolom sokan érezték úgy hogy akkor felteszik miattam a wht aimet..
30.
30.
Trebor18
#24
Kösz hogy félhomályosítottál. Van egy friss cimbi, akivel konzolon battlefieldet játszunk néha. Valószínű ilyet használ.
50/10 statot lehoz simán, de akkor már ideges mert sokat hal. Mondom meg nézem milyen puskával nyomul. Mikor rá kérdeztem hogy darál egylövetűvel így, azt mondta a ravasz meg van hekkelve a joyon.De attól nem lehetne ilyen pro, mert akkor célozni nem tudna.
Lövöm is az ismerősök közül.
24.
24.
FURY380
#18: Cronusmax, egér + bill átalakító PShez/Boxhoz. Szkriptelhető, no recoil, a single shot fegyókból kb automatát tudsz vele varázsolni. Anno BF1-et ezért hagytam ott a fenébe a PS platform al együtt, minden x játékos ezt használta. Nagyon nagyon sok magyar is akikkel játszottam.
Átjöttem Boxra (nincs annyi flegma csíra), néha megyek pár kör aktuális CODot, bőven elég.
23.
23.
Turley
#20: Hát tekintve h amcsiban walmartban 10 usd ért kapsz a konzol és a kontroller közé parosithato aim javítót full legálisan így azért nem mondanám h nincs csaló, de egyébként szerintem is vicc h pcn nincs rá egy működő megoldás, h legalább kevesebb legyen
22.
22.
#21: Kb nincs, olyan keves van, persze a cod mindig is hulladek volt, ps3-on ha belepsz multizni egy regebbi cod cimbe csak csalok lodoznek egy helyben ulve egy falban...
21.
21.
Ooorky
#20: Az tény, hogy sokkal kevesebb, de van.
20.
20.
crytek
#19: Biztos sokan használják ahol a gépedet bannolhatják szóval nincs csaló maradjunk annyiban...kb hibahatár SE a pc-shez képest
19.
19.
Ooorky
#18: Softmod oszt azt futtat a háttérben amit akar.
18.
18.
crytek
#17: Ott mivel és hogyan?
17.
17.
Ooorky
#15: Ööö, konzolon is ugyanúgy csalnak.
Ezért (is) kell vigyázni a használt példányokkal, mert simán rádsózgatnak egy bannoltat.
16.
16.
joshfeed
Sajnálatos dolog ez és szinte minden multis játékot érint. Mi PUBG lite-al nyomulunk de ott is krimi ami van. Nem tudom elhinni, hogy egy egyetemes megoldást vagy rendszert nem tudnak kreálni a csalók ellen. Elkeserítő ez akármilyen játékról is van szó.
15.
15.
crytek
Tudom, hogy hulladék senkiházi vagyok meg minden, de kegyetlenül szánalmas hogy miközben konzolon évek óta kb nincs csaló addig pcn képtelen ezt megoldani, pedig mindig megy a sírás meg banntenger hegyek..
És akkor sokan sírnak hogy fizetős a konzolos multi ami ezerszer jobb mint a pcs csalóparadicsom
14.
14.
delphijos
#13: Légyszives olvasd el mire válaszoltam. Továbbá javaslom egy “iróniaérzékelő” bővítmény telepítését a 600 ezres PC böngészőjébe ha anélkül nem megy.
13.
13.
Neo1989
#6: "A ps-esek kínjukban vesznek baszó PC-t mert annyira frusztráló a gyenge graf"

PS-esként mondom hogy bár igaz hogy 600 E-t "basztam el" eddig a gépemre és még tervben van ram bővítés , hdd / ssd bővítés meg gpu csere is hogy kimaxoljam a jelenlegi gépem lesz az 800 E / 1 M is. De ezt a legkevésbé sem kínomban teszem.

Egyébként meg még mindig az Uncharted 2 tetszett a legjobban mint játék.
Ennyit a grafikáról. Már mint nálam.
12.
12.
ABorealis27
#10: Köszönjük a coming outot, akkor keresse fel kezelőorvosát, gyógyszerészét.
De hamár elkezdted, mondd már, az állandó tesózás meg öccsézés valami más okból alakult ki vagy csak látens kisebbségi vagy? Esetleg nem is látens? Akkor rendben van.
11.
11.
Josi21
#9: Dehogy, szüleik nem vettek ps3-at. Viselkedés alapján ps2 idejében még meg sem születtek... xD Azt viszont nem értem miért fikázza egymást a 2 tábor. Van egy egyszerű képlet, meg kell venni mindkét konzolt, meg mellé egy pc-t, hogy legyen viszonyítási alap ! ;)
10.
10.
Ooorky
#6: Pontosan tesó, te vágod a témát!
9.
9.
Marcus88
#6: Komolyan mondom ezen az oldalon van pár ember akiket gyerek korukban biztos molesztált egy sony-s alkalmazott.Aztán itt vezetik le a gyűlöletüket értelmetlen hülyeség mondatokban,mint a 4-es hozzászóló!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...