Assassin's Creed: Valhalla - ezt rejti a Season Pass

  • Írta: gorien
  • 2020. október 21.
  • Letöltés
Link másolása
Megszokhattuk az Assassin's Creed-sorozattól, hogy ha megjelenik egy epizód, az nem tartalmaz azonnal mindent. Az Assassin's Creed: Valhalla sem szakít ezzel a hagyománnyal, fizetős és ingyenes tartalmak is várnak ránk a jövőben.

A Ubisoft a legújabb Assassin's Creed-játék esetén sem lövi el az összes puskaporát megjelenéskor. A vikingtémájú Valhalla az elkövetkező évben bőven számíthat majd további tartalmakra, mind ingyenesekre, mind olyanokra, amelyek a fizetős Season Pass részét képezik. Erről kaptunk most egy összefoglaló videót, amely ecseteli, pontosan mire is számíthatunk a játék megjelenése után.

A Season Pass (illetve a játék Gold- és Ultimate-kiadása is) három kiegészítőt tartalmaz. Az első, a The Legend of Beowulf küldetéssor már induláskor játszható lesz a szezonbérlet tulajdonosainak, ebben az ősi mítoszt kell felderítenünk. A Wrath of the Druids Írországba kalauzol minket egy veszélyes druidacsoport nyomát keresve, míg a The Siege of Parisban a frankok földjén kell megmutatnunk, ki a legnagyobb hódító a világon. Az előbbi 2021 tavaszán várható, az utóbbi nyáron.

Az ingyenes tartalmakat évszakonként kapjuk majd meg. Rögtön a megjelenés után, még 2020 decemberében számíthatunk az első adagra, amely többek közt a fosztogatásra épülő River Raid játékmódot és a vikingek által ünnepelt Yule fesztivált is tartalmazza. Az első év négy ingyenes tartalomcsomagot tartalmaz, tehát 2021 tavaszán, nyarán és őszén is számíthatunk még egyre: ezek főleg a gameplayre és a világépítésre koncentrálnak majd, de persze számos kozmetikai cuccot és felszerelést is kapunk.

Az Assassin's Creed: Valhalla november 10-én jelenik meg PC-re, Xbox One-ra és Series X/S-re, PlayStation 4-re, valamint Stadiára. November 12-től (Európában 19-től) pedig PlayStation 5-ön is játszható lesz.

2.
2.
crytek
Gagyi. Legalább benne lehetne ebben is valamelyik előző rész :)
1.
1.
azureknight0715
Hát az elötő részénél megszívtam a seasson passt. Mire a játék végére jutottam szétuntam magam rajta és kedvem sem volt tovább cseszni vele az időt a kiegekkel. Ellenben az Origins fáraós kiegészítőjét imádtam, bár az hangulatilag is 100X jobb volt. Ezt majd valamikor akciósan szerzem be mikor már rajta lesz minden tartalom. Párizs ostroma érdekes hogy kiegészítőként van jelen...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...