Civilization VI - kalózok lehetünk az új frissítésben

  • Írta: szlav
  • 2020. október 21.
  • Letöltés
Link másolása
A Sid Meier's Pirates! előtt tiszteleg a Civilization VI legújabb ingyenes frissítése. Az egyszerűen csak Pirates névre hallgató többjátékos szcenárióban négy kalózfrakció versenghet a kincsekért és a hírnévért.

A Firaxis ezúttal egy teljesen ingyenes frissítéssel örvendezteti meg a Civilization VI játékosait. A Pirates multiplayeres szcenáriója szakít a hagyományos 4X-játékmenettel, hiszen ezúttal komplett birodalmak helyett csupán egy kisebb kalózflotta felett vehetjük át az irányítást.

A négyfős játékmód célja, hogy a 60. kör végéig minél magasabb pontszámot elérjünk a választott kalózfrakciónk élén. A Dread Pirate, Privateer, Swashbuckler és Hoarder csapatok képviselői ugyanis más-más feladatot tűznek ki maguk elé: míg az egyik csapat a tengeri csatákért él, mások felfedezéssel, kincskereséssel vagy éppen a városállamok támogatásával juthatnak közelebb a győzelemhez.

A Sid Meier's Civilization VI elérhető PC-n, Xbox One-on, PlayStation 4-en, Nintendo Switchen és mobilon is. A Pirates frissítés októberben éri a PC-s verziót.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...