Uncharted-film - képek a forgatásról

  • Írta: szlav
  • 2020. október 22.
  • Cooltúra
Nem hiszünk a szemünknek, végre tényleg sínen van az Uncharted-film! A hányattatott sorsú produkció forgatása elindult, Tom Holland Nathan Drake-nek öltözött, és még Nolan North is beköszönt a stúdióba.

A Zombieland és a Venom rendezőjével, Robert Fleischerrel az élen indult meg a kínosan sokat halogatott Uncharted-filmadaptáció forgatása. Az igazán jó hír pedig az, hogy ezúttal nem csak pletykáról van szó, hiszen hivatalos forrásból, egyenesen a forgatásról érkeztek meg az első fotók. A fiatal Nathan Drake-et alakító Tom Holland már a híres kincsvadász teljes kosztümében pózolt, és hát valljuk be, nem áll neki rosszul a gúnya.

Szívmelengető érdekesség, hogy a forgatásra ellátogatott Nolan North is, aki természetesen Nate szinkronhangját kölcsönözte a videojátékszériában. A szinkronszínész szerint az ifjú Pókember kiváló munkát végez a karakterrel, így North igazán büszke arra, hogy Holland folytathatja Nathan Drake históriáját.


Ha minden zökkenőmentesen halad, akkor az Uncharted-film 2021. július 16-án kerülhet a mozivászonra. A korábbi értesülések szerint Tom Holland és Mark Wahlberg mellett Antonio Banderas, Tati Gabrielle és Sophia Ali is feltűnik majd a szereplők között.
40.
Turley
#26: Lol mennyi magában bizonytalan tesztoszteronharcos gyült össze a kommentszekcióban

Tesa ez ugyanaz a gondolatmenet mint amikor azt mondják a srácok, hogy azért játszanak női karakterrel, hogyha már néz valamit órákon keresztül legalább egy pixelsegget nézzen? Hamár bámulok egy csávót legalább legyen kigyurt konzervatív alpha férfi különben nem bizsereg a nadrágom?
37.
Aanash
Emlèkeim szerint a játèkban sem egy kigyúrt valaki Nathan Drake.
Se fiatalon, se idősebben.
36.
delphijos
#26: Nyugi, biztos csak a ps fanboyok gondolják ezt. Az XBOX fan base biztonságban van. ;)
34.
godach
Nemrég láttuk a nejemmel a Lehetetlent. Engem már ott meggyőzött, hogy a srácnak bizony van tehetsége. Tényleg nem tudom mi gondotok vele :/
33.
NemecsekErno
BTS-ből gondolom senki nem ért rá és maradt a második legjobb a hollywoodi meleg producerek kis casting listájáról.

Tuti jó lesz. Ha csak annyira hozza a nyápic, idegesítő, leginkább seggberugni (nem vagyok hollywoodi producer, szóval nem a másik) vágyó karaktert, mint a Pókemberben, akkor megérte bevállogatni erre is.

Vajon mennyi Hollywoodi producert kellett meggyőznie elöbb a tehetségéről?
32.
A Fénybenjáró
Engem nem a színészi képességei aggasztanak, hanem az, hogy irritál maga a színész. Ez ilyen, kb. annyira érdekel ez a film, ezzel a színésszel, mint mondjuk a Barátok közt 76413-ik része. Nem ismerem a srácot, nem személyeskedni akarok vele szemben, hanem így ebben a formában, már sajnos nem érdekel ez a film. A játékokért viszont továbbra is nagyon rajongok.
30.
Yanez
#29: Pontosan ilyen válaszra számítottam!!! :)
29.
FARKAS
#27: Könnyű moderátorként beszólogatni. Pofára esés stb. Tanulj már meg inkább olvasni meg értelmezni. Vagy vedd fel szemüveged, ha nem látsz. Na én szerintem lépek az oldalról.
27.
Yanez
#26: Úgy néz ki, mint egy 15 éves? Te mikor láttál róla utoljára képeket, 10 éve? Férfi ideál? Ki beszélt itt férfi ideálról? Nem a 80-as éveket írjuk, ahol egy kalandor szerepére előírás a 35 éves kor. De ha már ennyire otthon vagy a témában, akkor mutasd meg nekünk, a szemüveges kis kanapévagányoknak, hogy milyen egy mai hétköznapi 24 éves fiú! Varjúk az elsöprő példákat, de már most pofáraesés szagát érzem a levegőben!
26.
FARKAS
#22: Tudod, ha vki. 24 évesen úgy néz ki, mint egy 15 éves és még egy kalandor szerepét is rábízzák, na akkor ott vannak gondok a világgal. De úgy látom ezen oldalon ez az ideál. Nem csodálkozok. A sok csipás szemű, szemüveges kis kanapé vagány, akik ide írogatnak, gondolom nekik már Tom Holland is kimeríti a maximálisan elérhető tesképet. Ugye Sli. Viccelődhettek. De ezen inkàbb sírni kellene, hogy egy akció kaland műfaj hová süllyed. Meg Tom Holland a férfi ideál. Az én időmben még könyvjelzőnek se használták volna, nemhogy akciósztár legyen. Pffff.
22.
Yanez
#18: LOOOL! Még csak meg sem merem kérdezni, hogy mi az elképzelésed egy átlag 24 éves fiú megjelenéséről! A csávó nem egy tetovált, piercienges, rózsaszín nadrágban járkáló, zöldhajú és 40 kilós etióp fizimiskájú csődgyerek. Ha ez a baj, akkor inkább mélyen kussolok.
21.
godach
#19: LooooL.
Hát ez... Hatalmas :)))
20.
FARKAS
#19: Most minek küldtél képet magadról?????
19.
SLi
#18: https://imgur.com/a/nYt6t19
18.
FARKAS
#17: Őt még pókemberként se lehet elfogadni. Férfi nemi hormonokat kellene neki adni. Akkor talán alkalmas lenne hímnemű karakterek eljátszására.
17.
A Fénybenjáró
Nagyon nem! Igen, Henry Cavill valóban nem volt rossz a Witcherben, beismerem, hogy tévedtem vele kapcsolatban. De ez a Holland gyerek nekem annyira ellenszenves, hogy az már fáj. És szerintem rengeteg Uncharted rajongó nem fogja elfogadni Drake-ként ezt a fiút...
16.
patka21991
#11: Hm, most elkèpzeltem a gyűrűk urat, a ben hurt, meg a titanicot ezekkel a feltételekkel. Nem mondom, hogy nem nézném meg őket, de nem lennének a kedvenc filmjeim.

Szerencsére már a mostani oscar díjas filmek sem hoznak lázba, szóval nem lesz nagy érvágás.
15.
patka21991
#14: Én úgy tudom, hogy jön az új rész Forddal.
14.
Datzy
Szeretem az Unchatred játékokat, de én jobban örülnék egy Indiana Jones folytatásnak. Bár az Harrison Ford nélkül semmit sem ér való igaz :(
13.
Tokodboy
Uncharted rajongóként szerintem telitalálat.
12.
FARKAS
Így nézhetett ki Nathan Drake az óvodában.
11.
Oldman
9#
Nyugi lesznek... :/
Az Oscar díjra jövőre már csak olyan filmek nevezhetnek egy tervezet szerint, mely filmek tartalma érinti a kisebbségeket, vagy deviánsokat. Ebbe a "kisebbségbe" minden beletartozik, de legfőképpen a másság, meg a meg nem nevezhető egyik nemzeti származás taglalása. Mondjuk eddig is így volt, csak nem kimondva, leírva. Tehát lényegi változás nem lesz es ügyben.
10.
Oldman
Egész estés filmet bármilyen hosszúra is készítik, nehéz lesz hoznia a várakozásokat. Ahhoz, hogy az emberek megszokják a karaktert ( főleg akik játszottak a játékkal ) alig lehetséges, akik meg előzőleg azt sem tudták mi az az " Uncsártíd " nekik simán tetszhet. EGY FILMSOROZAT viszont idővel adná mindenki számára a filinget. Viszont sokan a sorozatokat meg alapból a gagyi kategóriába sorolják... szóval nem is olyan egyszerű a dolog. Fotóról nekem nem tűnik rossznak a karakter fizimiskája a szerephez. Profilból nézve legalábbis.
8.
hajbel
#7: Szerintem ha a játék történetét akarja elmesélni, eleve fos lesz a végtermék, akár 2, akár 200 órában teszi azt, mert a néző már kívülről tudja, hogy mik a fordulatok. Totál más idősíkban, vagy szereplő szemszögéből kell megközelíteni a témát, ami néha összefonódhat a játék történéseivel itt-ott. Ezért is baromi nehéz jó játékadaptációt csinálni. Meg kell felelni a játékot betéve tudó fanboyoknak és azoknak is, akik először hallanak a témáról. Mondjuk egy kalandfilm esetében talán könnyebb ez. Elmond egy olyan kalandot, amit még a játékos sem látott és kész a siker. Mondjuk filmtörténeti szempontból garantált is a középszar film, ami akár szép bevételt is hozhat. Mivel játszottam a játékot, megnézem, de ez is, mint a marvel filmek túlnyomó többsége egy 12 évesnél idősebb embert nem hoznak lázba.
7.
crytek
#6: Ezekkel a game adaptációkkal az a nagy baj, hogy gyakorlatilag soha sem felel meg az "elvárásoknak"

Egy 8-12órás akció game cselekményét, hogy ne maradjon ki semmi rohadt nehéz ill. lehetetlen 1.5-2.5 órába belesűríteni.
Ha kimarad valami azért szar, ha csak x rész van benne azért fos, ha máshogy közeliti meg a játékot akkor azért stb.

Egy játékot szerintem a legjobban minisorozatban lehetne visszaadni igazán (Sok sorozat van ami egy frankó történetet bont ki 6-10 db 50 perces rész alatt)
Csak hát ugye erre meg ki adna pénzt?

Nekem kegyetlenül bejött a 3 rész amit játszottam. Várom a filmet
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...