Uncharted-film - képek a forgatásról

  • Írta: szlav
  • 2020. október 22.
  • Cooltúra
Link másolása
Nem hiszünk a szemünknek, végre tényleg sínen van az Uncharted-film! A hányattatott sorsú produkció forgatása elindult, Tom Holland Nathan Drake-nek öltözött, és még Nolan North is beköszönt a stúdióba.

A Zombieland és a Venom rendezőjével, Robert Fleischerrel az élen indult meg a kínosan sokat halogatott Uncharted-filmadaptáció forgatása. Az igazán jó hír pedig az, hogy ezúttal nem csak pletykáról van szó, hiszen hivatalos forrásból, egyenesen a forgatásról érkeztek meg az első fotók. A fiatal Nathan Drake-et alakító Tom Holland már a híres kincsvadász teljes kosztümében pózolt, és hát valljuk be, nem áll neki rosszul a gúnya.

Szívmelengető érdekesség, hogy a forgatásra ellátogatott Nolan North is, aki természetesen Nate szinkronhangját kölcsönözte a videojátékszériában. A szinkronszínész szerint az ifjú Pókember kiváló munkát végez a karakterrel, így North igazán büszke arra, hogy Holland folytathatja Nathan Drake históriáját.


Ha minden zökkenőmentesen halad, akkor az Uncharted-film 2021. július 16-án kerülhet a mozivászonra. A korábbi értesülések szerint Tom Holland és Mark Wahlberg mellett Antonio Banderas, Tati Gabrielle és Sophia Ali is feltűnik majd a szereplők között.
37.
37.
Aanash
Emlèkeim szerint a játèkban sem egy kigyúrt valaki Nathan Drake.
Se fiatalon, se idősebben.
34.
34.
godach
Nemrég láttuk a nejemmel a Lehetetlent. Engem már ott meggyőzött, hogy a srácnak bizony van tehetsége. Tényleg nem tudom mi gondotok vele :/
32.
32.
A Fénybenjáró
Engem nem a színészi képességei aggasztanak, hanem az, hogy irritál maga a színész. Ez ilyen, kb. annyira érdekel ez a film, ezzel a színésszel, mint mondjuk a Barátok közt 76413-ik része. Nem ismerem a srácot, nem személyeskedni akarok vele szemben, hanem így ebben a formában, már sajnos nem érdekel ez a film. A játékokért viszont továbbra is nagyon rajongok.
21.
21.
godach
#19: LooooL.
Hát ez... Hatalmas :)))
17.
17.
A Fénybenjáró
Nagyon nem! Igen, Henry Cavill valóban nem volt rossz a Witcherben, beismerem, hogy tévedtem vele kapcsolatban. De ez a Holland gyerek nekem annyira ellenszenves, hogy az már fáj. És szerintem rengeteg Uncharted rajongó nem fogja elfogadni Drake-ként ezt a fiút...
15.
15.
patka21991
#14: Én úgy tudom, hogy jön az új rész Forddal.
14.
14.
Datzy
Szeretem az Unchatred játékokat, de én jobban örülnék egy Indiana Jones folytatásnak. Bár az Harrison Ford nélkül semmit sem ér való igaz :(
13.
13.
Tokodboy
Uncharted rajongóként szerintem telitalálat.
7.
7.
crytek
#6: Ezekkel a game adaptációkkal az a nagy baj, hogy gyakorlatilag soha sem felel meg az "elvárásoknak"

Egy 8-12órás akció game cselekményét, hogy ne maradjon ki semmi rohadt nehéz ill. lehetetlen 1.5-2.5 órába belesűríteni.
Ha kimarad valami azért szar, ha csak x rész van benne azért fos, ha máshogy közeliti meg a játékot akkor azért stb.

Egy játékot szerintem a legjobban minisorozatban lehetne visszaadni igazán (Sok sorozat van ami egy frankó történetet bont ki 6-10 db 50 perces rész alatt)
Csak hát ugye erre meg ki adna pénzt?

Nekem kegyetlenül bejött a 3 rész amit játszottam. Várom a filmet
6.
6.
patka21991
Emlékszem, Henry Cavilltől is sokan féltek, hogy nem lesz jó Geralt, és lám, ő vitte el a hátán az első évadot. Szóval meg kapja tőlem Tom a bizalmat. Csak ne rekedjen meg a karrierje pár év múlva úgy, mint Shia Labeoufnek.
A filmre kíváncsi leszek. A nevek jók. Örülök, hogy mást mesélnek el. A Tomb Raiderrel az volt a bajom, hogy a játék storyját akarták elmesélni 1,5-2 órában. Az AC film meg más storyt mesélt el, mégis unalmas lett. Szóval nem tudom mi a siker receptje, de ha hozza a Nemzet aranya szintjét, én elégedett leszek.
5.
5.
godach
#4: Jaja. Szerintem is tehetséges a srác, ráadásul pont fel tud nőni a szereppel, pár uncharted film alatt.
4.
4.
Yanez
#3: Szerintem ő az a fajta arcú színész, aki kinézetre semmilyen szerepre sem illene. Majd bizonyít a tehetségével, mint a pókemberben tette azt.
3.
3.
Daniel21
Hát... Drake cosplayernek elmenne Tom, de (sajátvélemény) szerintem sem ő az akinek Nathan szerepe lenne az ideális. Hacsak nem kell itt is pókembert játszania. :/
2.
2.
Yanez
#1: A film története Nate fiatalabb éveire összpontosít.
1.
1.
Viktor_The_Best
Idosebb szereplot kellett volna alkalmazni Nathan Drake-hez nem ezt a fiatal sracot!
Jajjj!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...