A Pac-Man is megkapja a battle royale-kiadását

  • Írta: fojesz
  • 2020. október 23.
  • Bejelentés
Link másolása
A Tetris 99 és a Super Mario Bros. 35 a bizonyíték rá, hogy a battle royale-formula lényegében bármire ráhúzható, miért ne működne a dolog a Pac-Mannél is? A Pac-Man: Mega Tunnel Battle-ben hatvannégyen játszhatunk egyszerre.

A Bandai Namco és a Heavy Iron Studios bejelentette, hogy érkezik a Pac-Man: Mega Tunnel Battle, amely a jól ismert Pac-Man battle royale-kiadása lesz - és nem összekeverendő a Pac-Man: Battle Royale-lal, amely egy 2011-es játéktermi anyag négyfős multiplayerrel.

A Mega Tunnel Battle-ben 64 játékos csaphat össze, a feladat pedig az lesz, hogy mindenki bezsebelje a maga kis labirintusában az összes pöttyöt, miközben remélhetőleg nem találkozik egyetlen szellemmel sem. A játék mindenféle power-upot is felvonultat majd, ráadásul egy Spectator-móddal is rendelkezni fog, ahol a nézők szavazhatják meg, hogy a különböző segítségek közül melyek legyenek elérhetőek a túlélésért küzdők számára.

A játék első körben csak a Stadia kínálatában lesz kapható, november 17-én fog megjelenni, és 20 dollárt kóstál majd. A demója már most is tölthető.

1.
1.
Ennek mi értelme, ha nem egy pályán vannak a játékosok?
Lehet én vagyok értetlen vagy régi módi de én ezt nem igazán értem...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...