Deathstroke is visszatér a Justice League-ben

  • Írta: fojesz
  • 2020. október 24.
  • Cooltúra
Link másolása
Lapértesülések szerint a Joe Manganiello alakította Deathstroke-ot is viszontláthatjuk majd a Zack Snyder's Justice League-ben. Az úriember épp most forgatja a jeleneteit a film bővített kiadásához.

A Collider számolt be róla, hogy nem csak a Jared Leto-féle Jokert, hanem Joe Manganiello Deathstroke-ját is viszontláthatjuk majd a Zack Snyder's Justice League-ben. Miután Letóhoz hasonlóan Manganiello is forgat éppen a stábbal, ezért kizárhatjuk, hogy pusztán az eredeti filmből kivágott jelenetekben térne vissza a karaktere.

Deathstroke ettől függetlenül már a mozikban látott változatban is felbukkant, egy stáblista utáni jelenetben Lex Luthor (Jesse Eisenberg) arra kéri fel, hogy csatlakozzon az Injustice League-hez. A találgatások szerint Snyder a rendezői kiadásban ezt bővítené majd ki, immár Jokerrel a fedélzeten. Az eredeti elképzelések szerint egyébként Deathstroke lett volna az új Batman-film főgonosza is, ez a terv azonban Ben Affleck távozásával együtt a kukában landolt.

A Zack Snyder's Justice League egy négyrészes sorozatként debütál majd jövőre, a teljes játékidő négy óra lesz.

4.
4.
Deadpool
#3: A bajusz az nem Snyder hibája volt hanem Whedoné.
3.
3.
Ooorky
#1: Ja meg Cavill-nak egy másik film miatt szép nagy bajsza volt amit CGI-jal próbáltak eltüntetni ezért van néha olyan fura ufo feje.
2.
2.
Ooorky
#1: Egy nagy kupac kaka, azt az emlékműves részt mai napig nem értem, hogy hagyhatták ebben a formában jóvá...
1.
1.
Slik
mi volt egyaltalan ebben a filmben ha ennyi mindent kivagtak meg elhagytak? nem lattam de most mar annyira erdekel, h megnezem mielott kiadjak ezt a tomeny 4-5 oras verziot
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...