Bemutatkozott az Arkham Horror: Mother's Embrace

  • Írta: Baloo
  • 2020. október 25.
  • Bejelentés
Link másolása
Nemrég jelentette be az Asmodee Digital, hogy videojátékos formába manifesztálódik a Mansion of Madness-társasjátékszéria. Az első képek alapján az Arkham Horror: Mother's Embrace egy hamisítatlan lovecrafti kaland lesz.

A Howard Phillips Lovecraft híres novelláin alapuló társasjátékok hangulatát és mechanikáit ülteti át az Asmodee Digital videojáték formájába az Arkham Horror: Mother's Embrace képében. A játékosok a 12 ikonikus nyomozó egyikének a bőrébe bújva deríthetik fel, hogy mi áll a titokzatos gyilkosság hátterében.

1926-ot írunk, amikor Louisiana mocsárvidékeitől nem messze - feltehetően - gyilkosság áldozata lesz egy asztronómiával foglalkozó professzor, azonban nyomozóink gyorsan ráeszmélnek a helyszínre kiérve, hogy jóval bonyolultabb az ügy, mint azt elsőre gondolták. Miközben olyan ismert helyszíneken is megfordulnak a nyomozásuk során, mint például a Miskatonik Egyetem vagy az Arkham Elmegyógyintézet, akaratlanul is szembe kell majd nézniük a Lovecraft-univerzum rémségeivel. A körökre osztott harcok alatt pedig nem csak hőseink testi, de mentális egészségére is figyelnünk kell, hiszen a kozmikus horror, amin keresztül mennek, könnyen az épelméjűségükbe kerülhet.

 
Az Arkham Horror: Mother's Embrace valamikor 2021-ben érkezik majd PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...