Áprilisban érkezik a Forza Motorsport 2 demója?

  • Írta: fojesz
  • 2007. április 2.
  • Pletyka
Link másolása
Nyugati pajtásaink szinte biztosan, mi pedig feltehetőleg már ebben a hónapban kipróbálhatjuk a Forza Motorsport 2 demóját!
Nyugati pajtásaink szinte biztosan, mi pedig feltehetőleg már ebben a hónapban kipróbálhatjuk a Forza Motorsport 2 demóját!

Ugrás a galériához

Az amcsi hivatalos Xbox 360 magazin értesülései szerint ugyanis a kizárólag a Microsoft újgenerációs gépére készülő játék kipróbálható változata a hónap végéig elérhetővé válik az Xbox Live Marketplace-en - bár a cím májusi boltokba kerülését tekintve ez nem is akkora szenzáció, mint gondolnánk. Arra viszont nem derült fény, hogy Európába is ekkor érkezik-e a csomag - egyet se féljetek, már dolgozunk a rejtélyek felfedésén!

6.
6.
Daveout
ezt nemhiszem el! Fontos itt konzolháborúzni??? Az első két hozzászólás volt értelmes utánna meg megint csak az ócsárolás! Ez a játék úgy remekmű ahogy van! és biztos összelesz hasonlítva 1-2 másik szimulátorral, de ráér majd akkor amikor már legalább a demó az irányításunk alatt lesz!
5.
5.
VID993HUN
Akkor nem mondanál ilyet :P
4.
4.
Utys
El tudom képzelni mennyire realisztikus :D (nem játszottam vele, de, ha a GT-re azt mondták realisztikus és tekintve milyen, ebben sem hiszek :P)



Gondolom jó sokat játszottal mindegyik résszel azért vagy ilyen biztos magadban...
3.
3.
Utys
Igazad van. PS3-ra csak valami szar Gran Turismo lesz. Valami sufni fejlesztés két kocsival meg egy pályával nem?



(hejj, szép az a Saleen)
2.
2.
FNorberto
Kontrolleren faxa az összes játk/játékstílus irányitása annak aki játszott legalább 20 percet a 360-la:DA hírhez:Ezé jó hogy nekem amcsi profilom van:D
1.
1.
tjames
ehhez szinte kötelező egy kormány beszerzése nem? Elvégtére szimulátor vagy mi...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...