Ezekkel bővül novemberben a Games with Gold

  • Írta: gorien
  • 2020. október 29.
  • Akció
Link másolása
Novemberben minden a next-gen konzolokról fog szólni, de ez nem azt jelenti, hogy a Microsoft elfeledkezne a többi felhasználójáról. Az előttünk álló hónapban négy játékot is élvezhetünk az Xbox Live Gold-előfizetéssel.

Az Xbox Games with Gold keretében négy játékot szerezhetnek be az Xbox Live Gold és az Xbox Game Pass Ultimate előfizetői. Akkor sem kell aggódnod, ha már a november 10-én érkező Xbox Series X vagy S gépekkel szemezel, ezek a játékok ugyanis a visszafelé kombatibilitás segítségével ott is játszhatóak lesznek.

Rögtön november 1-től beszerezhető lesz az Aragami Shadow Editionje, amelyben az árnyékokat uraló orvgyilkos szerepében bizonyíthatjuk rátermettségünket, illetve az xboxos Full Spectrum Warrior, ha inkább lövöldöznénk. November második felében pedig a LEGO Indiana Jones: The Original Adventuresben élhetjük át újra a klasszikus filmtrilógia legósított változatát, vagy a Swimsanity! vízalatti pályáin robbantgathatunk multiplayerben.

8.
8.
delphijos
#7: Hát akkor várd a Gold-os 360 játékokat így 2021 környékén.... mit bánom én.... csak akkor ne rinyálj....
7.
7.
crytek
#6: Én pl azért mivel az xbox 360-as gamek pont nincsenek benne a game passba vagyis ha vannak kegyetlen kevés. És a golddal ezek olyanok mintha megvetted volna őket és nem mint a game pass hogy bérled...
De engem nem érdekel ki miért vesz goldot/ game passot az a lényeg én tudom miért teszem
6.
6.
delphijos
#3: Hát ha a GP katalógust nézem, amellé tényleg nem értem kik azok az akik ezekre várnak....
3.
3.
crytek
#2: Az ultimateben ott a gold szóval kedveskedhetnének jobban a tulajoknak nem mindig a legalját összeválogatni.
2.
2.
delphijos
#1: Hát ott a GP , szerintem az elsődleges cél hogy Ultimate előfizetése váltsanak a népek. A sima Gold már csak “futottak még”.
1.
1.
crytek
MS ezen a fronton nem erőlteti meg magát hónapok óta :(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...