A Cyberpunk 2077 miatt az Everspace 2 is csúszik

  • Írta: gorien
  • 2020. november 1.
  • Csúszás
Link másolása
A Rockfish Games nem kockáztat: mivel decemberre került a Cyberpunk 2077 megjelenése, nem próbálnak vele versenyre kelni, és jövőre csúsztatják az Everspace 2 early accessének startját.

Az elmúlt hét egyik legcsalódástkeltőbb híre volt, hogy a Cyberpunk 2077 minden korábbi ígéret ellenére nem tudja tartani a novemberi megjelenést, helyette decemberben adják csak ki. Ez azonban más fejlesztők naptárját is megbolygatta, hiszen így karácsony előtt az év egyik legjobban várt játékával kell birokra kelniük. A gordiuszi csomó átvágását a csúsztatás jelenti: ezzel él most a Rockfish Games is.

Az Everspace 2 Kicktarterén jelentették be a fejlesztők, hogy a korai hozzáférés mégsem december közepén startol majd, hiszen ha minden médium és játékos a Cyberpunk 2077-tel foglalkozik, az űrhajós roguelike folytatása elsikkadhatna. Épp ezért csak januárban indul az early access-időszak.

Azonban hogy jó hírrel is szolgáljanak, november 2-án minden arra befizetett támogatónak (azaz a „Just a Digital Copy, Please” sávban és afölött) kiküldik a zárt béta kulcsát, amely az Everspace  első tíz óráját tartalmazza, további 200 kulcsot pedig kisorsolnak partnereken és a tegnapihoz hasonló streameken (fentebb) keresztül, amelyeket hetente tartanak.

7.
7.
Ooorky
#4: Nekem nálam jobban hozzáértők azt mondták ma már a részvény csak egy szerencsejáték, semmi köze a valósághoz.
Főleg mivel a főbefektetők akkor húznak fel és döntenek be egyet mikor kedvük tartja.
6.
6.
zozo76hun
van ido, nem kell kapkodni. elkeszul amikor elkeszul...
5.
5.
Yanez
#3: Az a közös bennük, hogy videójátékok és pénzbe kerülnek, sokan pedig úgy vannak vele, hogy premierkor vesznek új játékot, és nem kettőt, mert az már rohadt sok pénz egyszerre és amúgyis a másik majd ráér.
4.
4.
Yanez
Az a durva, hogy a CDPR részvényei 25%-al csökkentek a CP2077 újabb halasztása után. Ez a szám pedig nagyon brutális! Szóval ezután mérget vehetünk rá, hogy nem lesz már több csúszás.
3.
3.
crytek
Persze én csak egy proli gyári melós vagyok, de sosem értettem ezt... Köze nincs egymásnak a két játékhoz full más a játékosbázis.. Kb mint egy fifát csusztatni a dirt5 miatt olyan ez.. Szánalmas
2.
2.
Ganzer
Nagyon off, de kíváncsi vagyok hogy a Visage című horror játékot fogjátok tesztelni esetleg? Most lépett ki az early accessből, hangulatra nagyon jó kis cucc.
1.
1.
Nothing
Már most minden csúszik...mi lesz itt, ha jönnek a nappali fagyok?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...