Assassin's Creed: Valhalla - él az északi mitológia

  • Írta: gorien
  • 2020. november 3.
  • Videó
Link másolása
Ha még nem untál rá az Assassin's Creed: Valhalla reklámanyagaira, akkor ezúttal Darby McDevitt narratív igazgató előadását hallgathatod meg a játék szereplőinek hitvilágáról.

Legutóbb egy CG-előzetessel örvendeztetett meg minket a Ubisoft marketingcsapata az Assassin's Creed: Valhalla kapcsán, most pedig az északi mitológiát mutatják be röviden a laikusoknak. És miközben megismered az Eivor által tisztelt isteneket, néhány szemgyönyörködtető képet is kapunk a játékból.

Az Assassin's Creed: Valhalla november 10-én jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Series X/S-re, november 19-én pedig PlayStation 5-re.

4.
4.
zoe9
0:56-nál deja vu hiba a mátrixban, 3 lepke is ugyanúgy röpköd jobb oldalon, jönnek az ügynökök, futi futi.
3.
3.
Ooorky
Van egy eladó uplay kódom ha valakit érdekelne.
Nem szürke beszerzés/G2A, Telekom adta a notebook-hoz :-)
2.
2.
DarkLord
Jó lesz ez én előrendeltem most a minap éppen. Az utolsó két "AC"-el is jól elvoltam és ez ugyanarra a sémára épül láthatóan csak más világban játszódik és ez a világ még jobban is adja nekem. Tennivaló tuti lesz benne, mert a másik két résszel is ellehetett jó pár órát tölteni. Mint AC már nem tudom komolyan venni csak így több példányt lehet eladni ezekből a játékokból a név miatt, mint egy vadiúj címmel. Persze kis átkötések, azért vannak.
1.
1.
NightViking_HUN
Már csak egy hét. Gyere ide papához ;)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...